pomohou na PN sekvence požadované

4

47amadb

Guest
ahoj:
mohou některé těle mi pomohl v chápání Pseudo Náhodný hluku sekvence "PN násl."iam skutečně používáte ve svém projektu, pro simulaci WCDMA transceiver model implementace v MATLABu.

Určete, co chcete vědět u Abt pn-a násl de provedení v de PRJ (včetně PRJ titul)

dobře i dont pochopit, zda použít 4bits, 5,10,14,16, nebo ....bitů.pro výpočet a máte kód PN sekvence ..
druhá věc, i dont vědět, je, jak funguje pn posloupnosti

První vědět Abt PN-násl a jeho použití, které odkazují některé digitální komunikace knihy (např.: Simon Haykin,) ..pak by mohlo u b v --- pozice pochopit, že je třeba pro ne.bitů

V ideálním případě náhodných sekvencí by měl mít nekonečnou délku.Ale Pseudo-random (PN) sekvence jsou konečné délky sekvencí s semi-náhodnosti v prvků v posloupnosti.Některé příklady jsou M (nebo délka)-sekvence, Gold pořadí.Ukazují dobré, ale ne ideální korelační vlastnosti,
tj. auto-korelace pro non-nula posuny a cross-korelace jsou vybírány za minimální.

Jedním ze způsobů, jak generovat PN sekvencí je použití polynomy.Například to mohou být realizovány tvorby lineární posuvný registr a XOR výbavy.

Mnohé komunikační teorie knihy dávají dobrý vysvětlení, obraťte se prosím na ně podrobněji.

Pseudo šum Posloupnosti
V Pseudo šum sekvence je nula-průměrná aditivní Bílé Gaussova Hluk (AWGN) má stejné spektrální hustota výkonu GWGN (f) na všech frekvencích a ortogonální sekvence, které se skládá z deterministických a periodických signálů, působí to jako hluk, jako je (ale deterministickými ) dopravce použít pro pásma šíření signálu energie.
Výběr dobrého kód je důležité, protože typ a délka kódu nastaví hranice pro systém schopností.
V autokorelace a PN kód má vlastnosti podobné jako bílý šum.
Je zpravidla generované pomocí zpětně posuvný registr.
Posuvný registr se tvoří m-počet flip-flops (D-typu flip-flop) spojené do kaskády navzájem se společnými hodinami a zpětně je dosaženo použitím logických obvodů připojených na některých pásky z rejstříku k vytvoření smyčky multikombinované zpětně obvodu.
S každým pulsem hodiny stavu každého flip-flop se posouvá na příští flip-flop.
Potom se výstupu logických obvodů je krmena zpět na vstup prvního flip-flop.V PN posloupnosti generované z zpětně posuvný registr je určen: --
1-počet etap na posuvný registr (počet flip flops)2-Původní počáteční stav je posuvný registr3-počet kohoutků v zpětnovazební posuvný registr

Ahoj všem,
Jsem pracující v MATLAB Simulink
Jsem simulováním Direct Sequence Spread sprectrum
obsahuje rozšiřující, de-rozprostírání, sledování a acquistion.
Mám potíže při hledání acquistion.
VCO není schopen řídit PN sekvence generátoru.
Může některý prosím pomozte mi

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back