Pomoz mi najít squareroot čísla pomocí Verilog

S

Sreya39

Guest
Ahoj Frenz, jsem v nouzi kód Verilog najít squareroot čísla .. Pokud někdo ví, plz .. pomoz mi .. jeho velmi naléhavé dokončit svůj projekt ... Děkujeme a zdravíme, Sreya

Verilog nabízí $ sqrt a další funkce systému matematiky. V odpověď na Vaši druhou otázku, Verilog také plně funkční '/' operátor dělení. Pokud váš konkrétní softwarové nástroje, které nepodporují tyto funkce Verilog, pak je třeba poskytnout více informací o vaše nástroje a jaké formáty a typy čísel, kterou chcete vypočítat. Také hledat své softwarové nástroje IP knihovna pro druhou odmocninu a rozdělení modulů. Mnoho nástrojů patří je zdarma. Například, Xilinx ISE je coregen.

Bez slyšení je pouze pro simulaci, chápu, žádost o syntetizovatelné squareroot kód. FPGA prodejci mohou poskytovat IP jádra pro tento účel, např. Altera má. Já používám ho pro výpočet RMS. PS: Chcete-li u nich bylo řečeno, že k provedení algoritmu sami, najdete spoustu odkazů na integer squareroot algoritmu na internetu, včetně kódovací schémata, např.: http://www.cp.eng. chula.ac.th / ~ krerk / publikace / iscit-sqrt.pdf Také některé například kód zde ~ http://www.cs.umbc.edu/ squire/f04-411/cs411_down.shtml

Které IP jádra se snažíte použít, a jaká je vaše cílová zařízení?

Chci provést rozdělení a squareroot modul z IP jádra ... Jsem kódování verilogHDL a nástroj Já používám je Xilinx, a cílové zařízení je Spartan-3E (XC3S500E) Děkujeme a zdravíme, Sreya

Po spuštění generátoru CORE (jsem pomocí ISE 10.1), v rámci "Matematické funkce", uvidíte dva různé dělič jádra a jedna druhá odmocnina jádro (CORDIC 3,0). Můžete vybrat jednu z nich, a to vám dává možnosti číst list (velmi důležité) a upravit / vytvářet soubory jádra pro váš projekt ISE. Poté, co vytváří jádro, to vám dává readme soubor s popisem různých výstupních souborů. Jeden z těchto souborů je šablona je ukázáno, jak vytvořit instanci jádra do HDL kódu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back