Pomoz mi pochopit, tato rovnice (DFT)

M

mehtesham

Guest
Ahoj všichni x [n] - DFT (N-bodů) -> X [k] - IDFT (M-bodů) -> y [n], jak bychom mohli najít y [n], pokud jde o x [n ]? (Pro M ≥ N a M

Obecně DFT je diskrétní, ale kontinuální frekvenci. Když je discretized frekvence DFT proměnné je obvykle ještě volal DFT. FFT je účinný způsob výpočtu DFT s diskrétními frekvencemi. na zdraví ... [Size = 2] [color = # 999999] Přidáno po 11 minutách: [/color] [/size] Dobrý den znovu, další podrobnosti na toto téma ... [Color = darkred] rychlou Fourierovou transformací (FFT), je prostě třída speciálních algoritmů, které používají diskrétní Fourierovy transformace se značné úspory v oblasti výpočetní čas. Je třeba zdůraznit, že FFT není odlišný od transformace DFT, ale jen prostředek k výpočtu DFT se značným snížením počtu požadovaných výpočtů. [/Color] Prosím checkout odkaz na podrobné informace o DFT: http://www.cage.curtin.edu.au/mechanical/info/vibrations/tut4.htm

Jsem velký zájem o toto téma, protože jsem studoval DFT a FFT. Může někdo pomoci s některými např. MATLAB, nebo web, kde bychom mohli najít?.

Dobrý den Při odpovědi na mehtesham si myslím, že v případě, že M! = N u nemůžete najít výraz souvisí X a Y. ONL způsobem, který může pomoci u čte Převzorkování a převzorkování cocepts v čase diskrétní oblasti. (Podrobné informace je saied v DSP Oppenheim ---> je k dispozici v EDAboard). číst RHE koncepty a uzavřít. na zdraví

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back