Pomoz mi postavit PA zatížení-pull

R

rfsurfer

Guest
Ahoj, to je vždy náročné, to zatížení tahem moc FET s velkou branou periferie, jako je 18 mm. Vzhledem k tomu, vstupní / výstupní impediance je tak nízké, jako několik Ohm, velmi často čtvrtina vlnové délky se používá, aby impedance vyšší lovel. Nicméně, tento typ konstrukce je úzkopásmové. Ví někdo, jak lépe to udělat? Dalším problémem je kolísání, protože malá shoda existuje na loadpull deska, oscilace je všude po Smith graf. Žádné doporučení?

Vfone, papír není zcela relevantní zatížení tah. Každý může vrhnout trochu světla na zátěž-pull desce problém jsem již zmínil? Díky

U kontroly se o zatížení v tahu Steve knih Cripps khouly

Neexistuje žádný důvod, proč nelze použít koncentrovaný prvky pre-přizpůsobovací transformátor. Pak můžete naladit se musí posunout šířku pásma. Nicméně každý Instalace vyžaduje příslušenství charachterization. Pokud se domníváte, 1 nebo 2 measuremnts síla musí být dost dobré pro spoustu FETs musíte také předpokládat, že některé FET jsou shodné natolik, že si můžete vytvořit několik různých nastavení délky vedení. Tam jsou některé snadné nastavit podkladové materiály, ale jsou pravděpodobně non-lineární jsou velké výkony a nesmí Er rozsahu by bylo dobré. Prodavači se vám prodat "pre-odpovídající" tunerů, ale to je usuually wastefull, protože problém je ztráta mezi tuner a zkoušeného. Takže .... Jiné než více svítidel není opravdu žádný způsob, jak obejít problém. Pokud jde o oscilace týče, nechtěl jsem použít zaujatost odpališť, že projdou tunery. Podložky musí být součástí přípravku, v blízkosti zkoušeného zařízení. Brána síť musí poskytovat nízké resitance ukončení při nízkých frekvencích. Můžete získat vysoké brány proudy. Sometiem zařízení jsou tak nestabilní, musíte použít in-band stability jako řada R | | C. Tato síť bude nyní součástí zkoušeného objektu.

Díky za vstup, který je opravdu užitečná. Udělali jsme několik konstrukce svítidla s různou délkou o čtvrtinu vlnové délky přenosu. λ / 4 přenosové linky se také používá pro napájení DC na našich loadpull palubě, než při použití externího zaujatost Tee. Zdá se mi, λ / 4 na cestě dc by mohl být problém pro výrobce oscilací jsme viděli. Vidíme mnohem lepší stabilitu při tom loadpull pravidelně vzorku deska, kde je koncentrovaný induktor následuje tlumícím odporu používá pro brány zaujatost.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back