Pomozte mi design obvodu pro MOSFET řidiče

I

innovationhut

Guest
Ahoj, chci navrhnout Buck převodník Vin = 70V, Vout = 12V, Iout = 8A, jsem udělal všechny výpočty pro kondenzátor, cívku, MOSFET a dioda. Teď už jsem s problémem při navrhování obvodu pro MOSFET Driver. Jak mohu řídit MOSFET, existují nějaké okruhu tam, jak se PIC PWM mi může pomoci? žádný příklad okruhy bude velká pomoc, díky předem

Dobrý den, předpokládám, že chcete použít N-MOS tranzistor (protože jsou lepší než P-kanál). Pohon pro N-MOS tranzistor, musí být asi 8 ... 10 nad napájení a musí jít pod 2V, takže řidič musí napětí asi 80V. Nevím, hardware znalosti. Při omezené, můžete použít "nadhodnocená" Driver čip, který obsahuje zaváděcí napájení a úroveň řazení, takže můžete jezdit, že čip s vámi PIC přímo. Při hledání "high straně řidiče", získáte nápady, když chcete navrhnout sami řidiči. Můžete použít polomůstek řidiče s jiným MOSFET, že šortky dioda (synchronní usměrňovač) během fáze vedení. To zvyšuje účinnost. Věděli jste také simulovat / výpočet stability smyčky PWM, ve srovnání se současnou ochranou a přechodové chování. Navrhování dobré Buck regulátor od základu trvá delší dobu očekával.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back