Pomozte mi implementovat 2 bitové domácí bezpečnostní systém s použitím FPGA Xilinx Spartan 2

B

BAT_MAN

Guest
Snažím se vytvořit dva bitové domácí bezpečnostní systém pomocí xlinx (spartian 2) FPGA tak, že uživatel si může definovat dvě bitový kód dle libosti, jako na 11 pro a 00 pro vypnutí a 10 nebo 01 je porušení do dveří nebo zadní dveře a alarm bude zapnutý, a pokud uživatel nezadá správnou bezpečnostní kód během 10 sekund alarm bude nastaven na použití blesku světlo. Může být anbody říct, jak můžu realizovat, že 10 sekund alarm a bezpečnostní kód nebo pomoc bude vděčný: D: |

Můžete použít hodiny pro výpočet dobu 10 sekund? Myslím, že functin je podobné s "hlídacího psa".

im hledání nějaké knihy o něm může u pomozte mi?

na impliment 10 sec zpoždění budete používat nrrd pult, aby impliment celý myslíte, že byste mohli chtít podívat na MicroBlaze soft procesor k dispozici od Xilinx dobré nedostatek

Dobrý den, existuje mnoho způsobů, stačí hledat alaram VHDL, můžete si jej z webu firmy Xilinx webu nebo Aldec čj. design ve VHDL.

ahoj kluci! Doufám, že i tento příspěvek bude i nadále pomoci. Mimochodem, byl jsem surfování po síti, protože jsem také hledá pro pokročilejší systém. No, jsem narazil na tuto stránku bezpečnosti-briefings.com a byl zcela ohromen tím, že má informace. Určitě chci, abyste si přečetli, že mít nějaké recenze o samotný systém. :) Dobrý den!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back