pomozte mi IR dálkového senzoru 8051

A

ajit4u

Guest
i hv písemného kód tak, že tím, že zachytí hodnota čítače vždy, když je sestupné hraně impulsu po stisknutí tlačítka dálkového klávesu, zatímco stisknutí stejného klíče jsem IR čidla hodnoty se mění, v čem je problém di může překonat tento problém? ? je tam jeden kód, který je rozpracován na HCS08, ale nefunguje na 8051

Ahoj přítel prvé určit, který protokol používaný v IR dálkového ovladače.
při stisknutí stejného klíče jsem IR čidlo hodnota se mění
První změnit svůj snímač se stejným nový senzor a používá zbrusu nové IR dálkové a zkontrolovat výsledek. Pokud se problém nevyřeší, zkontrolujte váš kód. Myslím, že problém je v kódu, ne v senzoru Doufám, že to je vám, Shyam INDIE

i ví, že je nějaký problém s tímto kódem .......... pokud je to možné napsat správný kód a heslo pro mě

Některé IR protokoly používat přepínací bit. Jeho smyslem je odhalit opakovat stisknutí tlačítka na rozdíl držel dolů. Proto pokaždé, když stisknete stejné tlačítko kódu bude náhradníkem. Pokud máte stejné jiný kód střídavě to není problém, budete pravděpodobně mít jen kód, pomocí přepínací bit. Je pouze potřeba dekódovat správně. Pokud 3 lisy produkovat 3 různých kódů - máte problém. Jack

Některé IR protokoly používat přepínací bit. Jeho smyslem je odhalit opakovat stisknutí tlačítka na rozdíl držel dolů. Proto pokaždé, když stisknete stejné tlačítko kódu bude náhradníkem. Pokud máte stejné jiný kód střídavě to není problém, budete pravděpodobně mít jen kód, pomocí přepínací bit. Je pouze potřeba dekódovat správně. Pokud 3 lisy produkovat 3 různých kódů - máte problém. jack
není nic špatného ve vzdálené, že je nějaký problém s tímto kódem, pokud možno, prosím o změně kódu

První řekněte nám o tom protokol vašeho IR dálkové ovládání, já jsem pracoval na RC6 protokol CCS možná vám pomůže, pokud vaše protokol je také RC6.

První řekněte nám o tom protokol vašeho IR dálkové ovládání, já jsem pracoval na RC6 protokol CCS možná vám pomůže, pokud vaše protokol je také RC6
im pomocí protokolu NEC [COLOR =. "Silver"] [SIZE = 1 ]---------- Odeslat zní v 11:23 ---------- Předchozí příspěvek byl v 11:21 -------- - [/size] [/COLOR]
První řekněte nám o tom protokol vašeho IR dálkové ovládání, já jsem pracoval na RC6 protokol CCS možná vám pomůže, pokud vaše protokol je také RC6 [. / quote] jsem byl s použitím NEC i didnt dostat, pak začal s zachytit způsob, regulátor

Ahoj příteli Mám připojený nějaký materiál pro NEC protokolu jsem napsat program pro protokol NEC použití tohoto materiálu, a to funguje dobře. Doufám, že to je vám Shyam

Ahoj příteli Mám připojený nějaký materiál pro NEC protokolu jsem napsat program pro protokol NEC použití tohoto materiálu, a to funguje dobře. Doufám, že to je pomoci vám Shyam
i vn protokol, který nefunguje. pokud u může ovlivnit program znamená měnit ho, prosím, i vn psaný kodex tím, že zachytí od PCO a zobrazování

i vn protokol, který nefunguje. pokud u může ovlivnit program znamená měnit ho, prosím, i vn psaný kodex tím, že zachytí od PCO a zobrazování
uvidím svůj kód nyní

nejste jisti, že váš vzdálený protokol je NEC
im ne jistý, tak im pomocí zachycování metoda, která je jednodušší, než, že doufám, že

můžete zachytit průběhy a nahrát ho zde najít přílohu možná vám to pomůže

můžete zachytit průběhy a nahrát ho zde najít přílohu možná vám to pomůže
může u mě tel protokol, který je používán seeng schématické

Ne jeho hardwarové obvod pro propojení IR reciver a všechny protokoly mají stejný druh hardwaru. můžete posoudit z průběhů nebo psaní programu v mikrokontroléru, který bude schopen zjistit všechny protokoly

č. svůj hardware obvod pro propojení IR reciver a všechny protokoly mají stejný druh hardwaru. můžete posoudit z průběhů nebo psaní programu v mikrokontroléru, který bude schopen zjistit všechny protokoly
může u tel mne, jak napsat program?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back