Pomozte mi navrhnout vlastní vzrušená BJT mixer v ADS

A

ahmad_abdulghany

Guest
Assalamo Alaykom Chci-li mi někdo pomoct navrhnout selfexcited mixér (BJT Mixer) obecně obvodu a pomocí ADS nástroj .. Chci jen to jako trénink na ADS software .. Děkuji moc ..

Uveďte, prosím, další informace (nebo parametry), možná někdo může přijít a dát vám ruku

Pokud používáte jeden tranzistor bude velmi nízký výkon obvodu. Používáte-li dva tranzistory výkon bude mnohem lepší. Jeden tranzistor okruh bude standardní oscilátor s další funkce spojovacího RF signálu k základně. Problém bude RF injekce do obráceném směru v RF cestě s pravděpodobným záření LO zpátky antény. RF signál bude rovněž znepokojovat se frekvence oscilátoru dělat výstup na KDYŽ být frekvence modulovaný signál. Pro dva tranzistoru obvodu máte jeden tranzistor pro oscilátor a další pro směšovač.

Co chci navrhnout, je jen jeden nebo dva tranzistorové míchačky .. ale doufám, že se BJT v současné době .. Pokud mi může pomoci prostřednictvím zasláním schémata a design poznámky nebo něco jiného .. Děkuju mnohokrát

Udělal jsem vyhledávání na webu a přijít s ničím. Měli byste se pokusit místní knihovnu a podívejte se na amatérském příruček. Ty podle RSGB a ARRL jsou velmi dobré. Chcete-li, aby se směšovač začít se standardní 4 zesilovače odpor BJT nastavení. Rezistory z vysílače do země, sběratel k moci, dva od základny k zemi a moc. Dejte RF k základně. Dejte místní oscilátor kapacitně vázaný k vysílači. Použijte LO úroveň signálu, která se houpe napětí na emitoru odpor na vysokou hodnotu, ale ne k zemi nebo pod. Trochu experimentovat vám pomůže dostat nejvyšší, pokud výstupní signál bez dalších problémů.

[Quote = nadýmavé] Udělal jsem vyhledávání na webu a přijít s ničím. Měli byste se pokusit místní knihovnu a podívejte se na amatérském příruček. Ty podle RSGB a ARRL jsou velmi dobré. Chcete-li, aby se směšovač začít se standardní 4 zesilovače odpor BJT nastavení. Rezistory z vysílače do země, sběratel k moci, dva od základny k zemi a moc. Dejte RF k základně. Dejte místní oscilátor kapacitně vázaný k vysílači. Použijte LO úroveň signálu, která se houpe napětí na emitoru odpor na vysokou hodnotu, ale ne k zemi nebo pod. Trochu experimentovat vám pomůže dostat nejvyšší, pokud výstupní signál bez dalších problémů. [/Quote] děkuji .. ale nemůžete mi poslat schéma s typickými hodnotami .. Myslím, že to může být lepší pro mě ..

Nemám žádné obvody na ruce. Někdo jiný by měl zasáhnout s diagramem skenován z knihy.

[Quote = nadýmavé] Nemám žádné obvody na ruce. Někdo jiný by měl zasáhnout s diagramem skenován z knihy. [/Quote] Ok .. Předpokládám, že jsem dostal obvod z učebnice .. jaké jsou parametry Mixer simulace? a jak mohu získat znalosti v této simulaci v ADS software?

Budete muset udělat časové oblasti simulace, a proto musí znát nelinearity parametry tranzistoru. Matně si uvědomit, že tento typ mixeru má stejnou zisk 1/2 až 1/4 (je-li mimo amplituda / RF vstup amplituda) v porovnání se stejným frekvenčním zisku je-li používán jako běžný zesilovač.

Doporučuji vám položit: [url = http://www.minicircuits.com/] Mini-Circuits RF / IF Guide Autorský tyto [/url]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back