Pomozte mi opravit Marantz AV9000, jak to nejde zapnout

J

jeffshort2000

Guest
Ahoj, mám AV9000 Marantz, že právě zastavil zapnutí. Má někdo ponětí o tom, co může být problém, nebo odkaz na návod? Musím zkontrolovat jednoduché věci tak daleko, pojistka je dobrá .. atd. Díky, Jeff

Vážený Jeff, jste se zmínil, do jaké míry jste zkontrolovali napájení. Mimochodem nemám schéma, ale já jsem opravoval stovky takových věcí, aniž by schematic.For schématu, můžete zkusit www.eserviceinfo.com . Prash.

Díky za odpověď, jsem zkontroloval pojistku a to je dobře. Ověřil jsem sílu vypínač a transformátoru, a vypadá to ok. Mám 24V z palubní napájení, ale + a - 5V a 12V, jsou pryč. Když jsem zase na relé není tam žádný příkaz. Nejsem si jistý, kde začít, vzdálené obvodu nebo napájení. Díky, Jeff

Podíval jsem se na pár hodin. Podívejte se, co jsem našel pro vás. Doufám, že to pomůže: D

Hledal jsem na to stejně. Za pár dní to je. Můžu se zeptat, kde jste našel?

Několik poznámek, které vám pomohou ... schematický není opravdu nutné stanovit 99,9% AV9000 oprav. Zjednodušeně řečeno, AV9000 je těžké na to filtrační kondenzátory v napájení ... nahradit všechny elektrolytické kondenzátory v sekundární straně (tam je hodně 'em!) s dobrou kvalitou-105-Titul kondenzátory a to obvykle přinese AV9000 zpět k životu (a to obvykle výrazně lepší zvuk příliš). A konečně, pokud je to možné, pozice (ohyb) kondenzátory od chladiče-tak, že je jejich teplota okolí nebyl vznesen zbytečně v normálním provozu. S pozdravem, Lance

Tady je servisní manuál WinRar OBRÁZEK 5 DÍLY celkem

To je vzkřísit staré vlákno. Mám AV9000 Marantz, který také přestal pracovat - ne moc vůbec. Zjistil jsem, že jeden z pájených-in pojistky na transformátoru palubě byl obětován. Vytáhněte transformátoru a jeho palubě z podvozku, a zkontrolujte, zda kontinuálně ve všech pojistek Wickman (dvě kola TR5 a 4 obdélníkové) na palubě transformátoru. Pokud nemáte kontinuitu, pak most nebo nahradit, které se spojí, aby zjistili, zda tento problém vyřeší. Pojistky mohou být získávány z Mouser.com pokud náhrady jsou potřebné.

Vypadá to, že je to můj problém, taky! Na trafo desce je jich tam šest pojistky: FB51 -> 2A FB52 -> 2A FB53 -> 1,6 FB54 -> 1,6 FB58 -> 500 mA FB55 -> 500 mA FB54, FB58 jsou členěny & FB55! Budu doufat, že to je užitečné informace

Mnohokrát děkuji za vysílání v servisní příručce. My AV9000 také zemřel. Poprvé je bylo FB51 a FB52 pojistky. Vyměnil jsem je a fungovalo to po dobu 3 týdnů dříve, než oni vyhodili znovu. Vyměnil jsem je podruhé a přístroj pracoval na 3 dny. Zrovna včera jsem protektorované regulovaný napájecí zdroj (ano, bylo všech 26 elektrolytické čepice nahrazuje 105C hodnocené čepice). Toto trvalo 3 hodiny před pojistky foukal znovu. Jsem z zjevné věci zkusit. Na straně plus, byl zvuk zlepšil, zatímco pracoval poté, co byl re-limitován. Šumu se značně snížily, zda jste stiskli své ucho k reproduktoru. Nějaké návrhy?

Ahoj, já jsem přesně stejný problém s mým :-( jsem nejprve najít problém sám a nahradil spálené pojistky, to funguje po dobu 3 měsíců (štěstí mě). Pak zase rána. Poslal jsem ho na Marantz Swiss opravit, fungovalo to 1 měsíc .... opravili to znovu a fungovalo to 6 měsíců ... Dnes v noci jsem se opět otevře, a právě zjistili, že mají prostě nahradit pojistky s popruhy ARGH! f. .. Marantz. Teď jsem tušení, jestli je to úplně rozbité, nebo když je to jen PSU, že je mrtvý. BR

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back