pomozte mi plss .. je to asi uvtron senzor n jeho řídícím obvodem

N

neskapeais

Guest
Použil jsem Hamamatsu UV Tron plamene senzor pro detekci přítomnosti plamen svíčky s C3704 řídícím obvodem.Některé změny byly provedeny v řídícím obvodem s cílem získat stabilní výstupní signál.I jsem dal 1uF kondenzátor zvýšit šířku impulsu na 1 sekundu.I jsem také připojuje 5V regulované dodavatelské drát (5.52V skutečně) do otvoru označené O, zemnící vodič se - a signál drát na 2, která je přímo spojena s typem mikrokontroléru PIC PICF84A.I jsem změřil napětí na výstupu 2 a dostal 5.52V.Jak vím, napětí by se snížit na 0V, když oheň je na.Bohužel, když jsem zapálil na oheň, napětí jsem t pokles na 0V, jak má být.Líbilo se něco pokazí s řídícím obvodem, nebo jsem udělal špatně žádné spojení s řídícím obvodem?Může někdo, kdo měl zkušenosti s využitím tohoto typu snímače pomozte mi vyřešit tento problém?Díky!

Musíte používat C3704-02, který je 5V verze karty řidiče ..
5 V napájení musí být připojen ke kolíku označené " ", ne "O", a proč máte 5.52V místo 5V?Podle listu, tento okruh, pokud dodané na 5V by měla vypracovat 300ľA, které lze měřit / ověří, že?
Bez R2868 čidlo, Zkontrolovali jste přítomnost 350Vdc?

S pozdravem,
IanP

Díky za odpověď.Nemám zkontrolovat přítomnost 350Vdc a také 300uA aktuální dosud.Pro vaši informaci, dělám spojení s odkazem na tuto stránku: http://www.superdroidrobots.com/product_info/uvtron.htm
Smím vědět, co je rozdílné mezi C3704, C3704-02 a C3704-03?Díky!

Různé verze C3704 karty používají různé napájecí napětí ..viz tabulka níže ..
Například, obvod je vaše krmení z 5V napájení, a proto nebude mít on-palubní napětí 5V regultor, ale C3704 - základní verze - a C3704-03 bude mít "konstantní napětí obvodu" ..

S pozdravem,
IanP
Omlouváme se, ale musíte přihlásit a prohlížet tuto přílohu

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back