pomozte mi pro automobilový GPS Tracker systému

D

drbizzarow

Guest
ahoj všichni mí přátelé 2 im snaží navrhnout auto sledovací systém .... pomocí sms a zařízení GPS A samozřejmě mikrokontroléru. Nemám ponětí, pomocí systému GPS zařízení, jak ji používat .... prosím o jakoukoliv pomoc zařízení GPS tam listech nebo jakékoliv užitečné informace o svém projektu bude užitečné pro mě. Díky předem a doufat modlit do u všech pro mé sucsess. Thx

i může pomoci u nejen pro mobilní sekce (sms část) tohoto projektu. coz jsem nikdy nepoužíval gps ever.but li u získat informace o GPS a sdílet je, můžeme pracovat na it.its není těžké: D: D

hi Abbás thx za odpověď .... pls share mi, co se u mít v sms side THX.

[Quote = drbizzarow] hi Abbás thx za odpověď .... pls sdílet to, co u mě mají sms boční THX [/quote] jsem napsal kód pro odesílání přijímání SMS pomocí micrcontroller, a sledovací systém hraje důležitou roli:. nápad Soukromé nápad:

Tak jsem dělal na jednom projektu, to je voláno GSM ovladač a můžete řídit některé zařízení a přečtěte si senzorů stavy pomocí SMS. Můžete si prohlédnout na mých webových stránkách: http://johnnyhush.com (v sekci mikrořadičů) Doufám, že to pomůže trochu ;)

thx Johnny im regesterd ve svém fóru, pokud někdo máte více sdílet pak přivítat pozdravy

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back