K
kambizz
Guest
Ahoj Profesionální návrháři ... Musím navrhnout obvod pro volajícího někdo ID.when zavolejte mi koryto mého ID ... musím navrhnout obvodu, než je možné zjistit telefonní číslo volajícího, a ukázat, že v tajných number.for například při Mr.X Svatodušní toto číslo: '647587383 "Zavolejte mi, třeba můj okruh ukázat na mého ID Svatodušní '2 'nebo něco jiného. ale já jsem začátečník a ur Pro. A tak se ptám u mi pomohl ... Prosím, prosím, prosím. Já sám nemůže navrhnout to. obvod může být Svatodušní ICS nebo procesorů. giude mě. [Size = 2] [color = # 999999] Přidáno po 18 minutách: [/color] [/size] Další vysvětlení o tom, co chceme ... Myslím, že okruh musí mít FF a pro srovnání: když někdo mi říkat, nejprve jeho \\ její číslo porovnává Svatodušní číslo, které jsem dal ve FF a je-li thay byli se rovnat, pak ID volajícího ukazuje, že v tajné číslo, které jsme v další FF.if nebyly stejné, pak číslo volajícího se zobrazí na CID. takže chceme obvod, který dokáže rozpoznat a dekódovat určitý počet (čísel, která jsme v FF), a ukázat, že na CID mák (např.) '1 '. 23434655665 ----- ------ ukazuje, že> 1 87596709587 ------ ukazuje, že -----> 2 89745346578 ------ ukazuje, že -----> 3 plz pomoci mě. (Moje angličtina je weak.excuse ME)