Pomozte mi s výběrem izolátory pro koaxiální modelu

L

LYRAD

Guest
HI, Kinda nová k tomu. Pracuji na koaxiálním model v HFSS. řídit, aby si to spustit a s výsledky, ale problém je moje koaxiální kabel je model ssuch že mezi innner a vnější kabel tam by neměl být zcela vzduchová mezera ale zápas s menší část je naplněna tím, izolační materiál (mezera = vzduchu + izolační materiál). oproti modelu s naprosto vzduchovou mezerou, vložka ztráty a návratu ztráty jsou špatné a nemůžu kontrolovat impedanci 50 ohm (ale jsem schopen to udělat s modelem vzduchovou mezerou v té zadané dimenze). Otázkou je, by theoritically to fungovat? jak tam jsou izolační materiál představuje a vysoká F jsem zjistil, že je stále aktuální pohyby přes izolátory z lanka na vnější kabelu. někdo? jde o L

Sotva si své místo, myslím, že se snažíte, aby koaxiální kabel poloviny naplněný dielektrického materiálu. Myslím, že to nebude fungovat, protože nehomogenní průřez nedovolí pro TE a TM módy rozkladu, takže budete mít hybridní režimy. pro základní TEM režimu byste si menší impedanci než je naplněné vzduchem. takže možná budete muset nastavit poloměr vnitřního a vnějšího vodiče získat 50 Ohmů

Caoxial cabes jako je tato, existuje v praxi. Vzduch je nejlepší dielektrikum ke koaxiálnímu cabes, takže v některých aplikacích se používá insulattors jen aby vnitřní a outter vodiče od sebe. Ty jsou omezené použití, protože mechanika caracteristis, jinými slovy, snadno se může poškodit. Mezi nejčastější Comercial koaxiálních kabelů s vysokým výkonem má pěnu jak dieletric, pěna poskytuje lepší mechanickou odolnost než izolátory kroužků, pěna je všímat si méně než dieletric s bulbles o vnitřním vzduchu, jsme zpět k vašemu problému v různou způsobem, ale ve stejném smyslu, dieletric je vzduch a pěna. Nevím, jak simulovat to v HFSS. Chcete-li vidět tento kabely od výrobců přejít na www.andrew.com nebo www.rfsworld.com , a vítejte na praxi.

Ahoj! Pokud struktura pěny je mnohem méně než je vlnová délka pak by to mohlo být zacházeno stejně jako s médii apropriate parametry (EPS, tečné ..) Pokud neznáte parameterts pěny musíte měřit (pocit, že to v dobře známé například rezonátor)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back