pomozte mi to vysvětlit žebřík logika prosím.

A

antontalok

Guest
[Url =] http://www.allaboutcircuits.com/vol_4/chpt_10/8.html Monostabilní multivibrators slovy: MULTIVIBRATORS [/url] tady je odkaz, kde chci zeptat. Kontaktní schéma o monostabilního multivibrátoru chci, aby výstup na cca 30ms vysoká, i když spoušť stále v HIGH po dobu 1 sekundy nebo déle.

Jste si mohli nastavit vstupní spoušť se riseing nebo sestupnou hranu a při použití v jedno-shot režimu by ignorovat všechny ostatní spouští Do doby, než se přeladí na Vašich 0 nebo 1 (vybrat) a začne znovu. Nepodařilo se najít odkaz, takže jen guessin. Co Chip používáte?

Můžete vybrat vstupní spoušť se riseing nebo sestupnou hranu a při použití v jedno-shot režimu by ignorovat všechny ostatní spouští Do doby, než se přeladí na Vašich 0 nebo 1 (vybrat) a začne znovu. Nepodařilo se najít odkaz, takže jen guessin. Co Chip používáte?
Já používám LM555 s monostabilní konfiguraci. ano, jakékoliv pomoci? Potřebuji od okraje spouštěnou monostabilní multivibrator. ano, když můj spoušť zůstává vysoká, výstup HIGH dostane až po náběžné hraně a jde LOW opět po čase konstantní.

Zkuste DM9601 - DM9602 ---- DM74121 - DM74123 - Oldies ale dobroty z Národního Seiconductor - vše je Monostabilní Multivibrators jsou TTL 5V, ale equivil. jsou k dispozici v CMOS 12V-15V

Zkuste DM9601 - DM9602 ---- DM74121 - DM74123 - Oldies ale dobroty z Národního Seiconductor - Všichni jsou Monostabilní Multivibrators jsou TTL 5V, ale equivil. jsou k dispozici v CMOS 12V-15V
díky moc za odpověď. můžete mi prosím podívat na to? http://www.edaboard.com/thread192061.html # post803899 toto vlákno bylo vytvořeno mnou před několika dny. Mám problém, jak dát impuls k mému posuvného registru. Mám astabilní multivibrator, které dávají hodiny na všech posuvného registru, a je to opravdu rychle. Proto jsem třeba monostabilní, aby jeden puls

Může být pro vás NOR monostabilní vyrobený s 1/2 CD4001 je dost.

antontalok, dejte nám vědět, co si myslíte, že obvod se pak vám může pomoci pochopit. Pokud nerozumíte podívat do základní elektroniky knihy.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back