Pomozte mi vyřešit rovnici!

H

hamidr_karami

Guest
Ahoj všichni, prosím vyřešit / inf | | (x ^ (U-1)) * sin (x) dx =?? | / 0 bye

Ahoj steve10 Děkuji vám za to / inf z ^ (-u) Pi Vím, že | -------- DZ =------------ / 0 1 + z ^ 2 2 * sin ((1-u) * pi / 2), ale nemám to odvodit. Prosím odvodit, že pro mě.

[Quote = hamidr_karami] hi steve10 Děkuji vám za to / inf z ^ (-u) Pi Vím, že | -------- DZ =------------ / 0 1 + z ^ 2 2 * sin ((1-u) * pi / 2), ale nemám to odvodit. Prosím odvodit, že pro mě. [/quote] Výše uvedené je přímá citace z poslední zprávy. Si můžete přečíst? Očekávali jste, že jsem mohl číst, že? Jste vážně na vaši otázku, nebo jste jen blbnout tady? V každém případě, já pořád hádat a pokuste se odpovědět hned, ale později. Zkuste spočítat integrovat [z ^ (-u) / (1 + z ^ 2), {z, 0, nekonečno}]? Existuje několik způsobů, jak vyřešit tento základní. Jedním z nich je přes infinte produkt sin [x]. Tento proces je poměrně dlouhý a therfore, budeme na to nezapomenu. Nejjednodušší způsob, jak (pro mě) by se pomocí zbytek věty. Postupujte podle následujících kroků: 1. Set f (z) = z ^ (-u) / (1 + z ^ 2) (Všimněte si, že -10. Zbytek zahrnuje pouze některé algebraické operace. Good luck.

Ahoj Steve promiňte a děkuji vám za to. S pozdravem

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back