Pomozte mi vytvořit hierarchické netlist pomocí Synplify Premier a Xilinx ISE

P

pawangupta

Guest
Ahoj všem, chci vytvářet hierarchické netlist pomocí Synplify Premier a Xilinx nástroj: Syntéza pomocí Synplify Premier, PAR pomocí Xilinx ISE. Napsal skript Tcl zvlášť pro Synplify syntézy a jeden pro Xilinx PAR. Měl jsem volal Xilinx PAR skript do Synplify syntéza skript pomocí xtclsh ... Snažím se vytvářet hierarchické (MAP příspěvek, příspěvek PAR) netlist pomocí "define_global_attribute syn_netlist_hierarchy" v souboru. Skriptu SDC .... také dodal: "define_global_attribute xc_use_keep_hierarchy". Ale po PAR netlist v dávkovém režimu generované jsou vyrovnané netlist .... jen chci vědět, problém v žádném případě ... Prosím, dejte mi vědět, do bodu, kdy jsem zaostává ..... Díky

Dej to zkusit, ale pracuje v Synplify. Přidejte "syn_hier" atribut modulu prohlášení: název_modulu (porty) / * syntézu syn_hier = "tvrdé" * /, připojte "KEEP_HIERARCHY" vlastnosti instance modulu: název_modulu instance_name (port_mapping) / * syntézu xc_props = " KEEP_HIERARCHY = true "* /;

Díky Rakko, jeho pracovní .... jsem si byl vědom tohoto atributu, které mohou být přidány. V souborech ... ale nebyl jistý .... U je moje věc, snadné ... my nemůžeme udělat ve svém skriptu Soubor sám .. místo toho jít do každého souboru. v. ..?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back