A
agnivesh
Guest
Právě jsem se začal učit psát PIC MCU kódu pomocí Hi-Tech PICC kompilátoru prostřednictvím MPLAB IDE. Snažil jsem se číst a rozumět kompilátor manuální a zdrojů, vzorek C, která přišla s kompilátorem, ale jsem stále potýká s problémy při psaní nějaký kód C. Bohužel, soubory nápovědy (. HLP), který přišel s kompilátorem jsou zkorumpovaní (hitech.hlp, library.hlp, hpdpic.hlp, nemohl jsem otevřít ty) a já jsem snaží se zjistit, které funkce jsou k dispozici C v kompilátoru , jak používat tyto a jaké jsou názvy různých proměnných MCU zvláštní (jako SFR je, GPR, atd.), ve které kompilátor. někdo má ty, kteří pracují soubory nápovědy + žádné z vašich osobních zdrojů, vzorků C kód (ne ty, které přicházejí s kompilátorem), že si myslíte, že by bylo dobré pro začátečníky + nějaké užitečné on-line žádost o začátečníky, prosím nahrajte ji sem, (pokud jde o microchipc.com , že stránky jsou zobrazeny aplikace kódy, což myslím, že nejsou vhodné pro začátečníky, pokud znáte nějaký odkaz na tomto místě pro začátečníky, pak ho do mě, prosím.)