Pomozte mi začít učit Hi-Tech PIC C Compiler?

A

agnivesh

Guest
Právě jsem se začal učit psát PIC MCU kódu pomocí Hi-Tech PICC kompilátoru prostřednictvím MPLAB IDE. Snažil jsem se číst a rozumět kompilátor manuální a zdrojů, vzorek C, která přišla s kompilátorem, ale jsem stále potýká s problémy při psaní nějaký kód C. Bohužel, soubory nápovědy (. HLP), který přišel s kompilátorem jsou zkorumpovaní (hitech.hlp, library.hlp, hpdpic.hlp, nemohl jsem otevřít ty) a já jsem snaží se zjistit, které funkce jsou k dispozici C v kompilátoru , jak používat tyto a jaké jsou názvy různých proměnných MCU zvláštní (jako SFR je, GPR, atd.), ve které kompilátor. někdo má ty, kteří pracují soubory nápovědy + žádné z vašich osobních zdrojů, vzorků C kód (ne ty, které přicházejí s kompilátorem), že si myslíte, že by bylo dobré pro začátečníky + nějaké užitečné on-line žádost o začátečníky, prosím nahrajte ji sem, (pokud jde o microchipc.com , že stránky jsou zobrazeny aplikace kódy, což myslím, že nejsou vhodné pro začátečníky, pokud znáte nějaký odkaz na tomto místě pro začátečníky, pak ho do mě, prosím.)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back