poplatek výkon čerpadla klesá, když je přepínač umístěn v PMOS mezi CP a zatížení

A

allennlowaton

Guest
Dobrý den všem. Chtěl bych požádat o nějaké návrhy a nápady týkající se tohoto. Výstup čerpadla bez poplatku přepínač 3.85V, která je již dost pro mé žádosti). Nicméně, když je přepínač PMOS už je to výstup se 3.25V. K dispozici je 0.6V pokles. Chci CP výstup je tak vysoko, jak je to možné. Níže je postava nábojové pumpy, spínač a zátěž.
28_1310008707.jpg
Děkuji.

Nacházíte se nezobrazuje velikost připojení vašeho PMOS přepínače. Je jeho nwell připojen k jeho zdroji, nebo možná na vyšší napětí? Je váš V [SIZE = 1] CMP [/SIZE] = ON řídící signál dostatečně nízká, aby plně řídit přechod do trioda regionu?

Většina PMOS je připojen k jeho zdroji. VCMP je buď 0, nebo VDD. VDD je vždy menší než výkon čerpadla poplatku.

Velikost PMOS je připojen k jeho zdroji.
Ok.
VCMP je buď 0 ...
Také na tlačítko OK.
... nebo VDD. VDD je vždy menší než výkon čerpadla poplatku.
Jen myšlenka: Je V [SIZE = 1] CMP [/SIZE] "off" řídicí napětí VDD - VchargePump = VGS (PMOS) možná dost otevření spínače (trochu) v "off" fáze, takže můžete volně nějaké obvinění výkon čerpadla? Pokud ne, já myslím, že W / L poměr přepínači PMOS není dostatečně velká pro nábojové pumpy aktuální potřeby. Takže to není dostatečně velká pro to, aby současný provoz v trioda regionu. S cílem získat nízké VDSsat (trioda region), by měl být přepínač určený pro cca 10-krát proud.

V VDD = 2.7V, VchargePump než je umístěn přepínač je 3.85V, ale když je spínač PMOS již existuje, VchargePump klesne na 3.25V. V tomto případě je VCMP na nulu (0V) na úrovni zapnout vypínač PMOS. Šířka přechodu PMOS je stejný jako přepínače jsem použil v nábojové pumpy (W = 20000u, L = 0.5u). Já jsem přemýšlel, možná VchargePump svěšení je způsoben tím, že spojí zdroj terminál přechodu PMOS k výstupu nábojové pumpy. Jak víme, zdroj terminál s nízkou impedancí ekvivalent.

... Možná VchargePump pokles je způsoben tím, že spojí zdroj terminál přechodu PMOS k výstupu nábojové pumpy. Jak víme, zdroj terminál s nízkou impedancí ekvivalent.
To je to, co by měl mít. Připojení a ovládání přepínači PMOS je docela v pořádku. Mám podezření, W / L poměr staráte čerpadla a spínače tranzistor (y) (40000) je stále příliš nízká pro aktuální potřeby (zatížení). Pokuste se rozšířit tyto poměry (analýza pomocí simulace) a uvidíte, zda vaše výstupní napětí se zvyšuje.

Já jsem simulace velké přepínač PMOS zařízení. Výsledkem je stále stejná. To nedokáže.

[Quote = allennlowaton, 925551] jsem simulace velké přepínač PMOS zařízení. Výsledkem je stále stejná. Dojde k chybě. [/QUOTE] Už jste také zvýšit tranzistorů nábojové pumpy? Může být spínač PMOS zařízení (z nábojové pumpy zatížení) je dostatečně velký, ale výstupní impedance staráte čerpadla je příliš nízká?

Změnil jsem velikost spínač, který spojuje poplatek čerpadlo na VDD. Okruh je nyní správně funguje. díky ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back