Porucha Motorola R2600B

P

PSmith

Guest
Ahoj všichni Může někdo pomoci, mám chybu na Motorola R2600B testu komunikace z dosud jsem nebyl schopen najít dílenského manuálu, takže chyba zjištění je téměř nemožné. Takže možná má někdo narazit na tuto chybu dříve. Nastavení funkce v pohodě od sebe tvoří po-Spectrum Analyzer, Sweep generátor a generátor sledování displeje, jde o menší šířku pásma vyberu na displeji se zobrazí čáru přes obrazovku na vstupu R,. F úrovni. S pozdravem Paul

Tento model používá RSSI úrovně z NE615, pokud si pamatuji správně (už dávno) na log hodnotu spektra úrovní analyzátor sweep. Pokud se dostane jenom řádek není zamést akce a to je jako být v nulové rozpětí režimu. Našel jsem tento diagram, že jsem kopíroval ze servisního manuálu mezi mé doklady.

Dobrý den Děkuji za informace, jsem se zatížením 3 snímky na displeji, můžete mi říct, který modul najdu tomto okruhu v roce, se stále nemohu najít dílenská příručka a dokonce kontaktoval Motorola a General Dynamics. S pozdravem Paul

Z toho, co se mi podaří najít spektrálního analyzátoru je modul (A11), modul mám hrubý upozorňuje, že tažení v roce je na U17 (MC34072) může být stejná jako TL072, který je také LPF na blokovém schématu. Měli byste vidět zatáčku pilovitý signál na tento operační zesilovač in / out. Sweep se nachází na U10 (MC34072) Zde byste měli vidět proměnnou amplitudu pilu, jak jste se liší rozpětí na analyzátor spektra. Také jsem poznamenal, že jsou tam dva spínače U18 (DG211), které by měly být kontrolovány, jako jsou přepínače zisk nastavení. Vypadá to, že váš problém je, že nedostanete do trojúhelníkového pro začátek. Měli byste se rozsahu. Myslím, že tento signál dostane vznikající na rozhraní modulu čipu DA (modul přímo na straně), který není uzavřený. Budu Scratch více a uvidíme, jestli mám víc poznámek na toto téma. Taky znáte někoho, kdo byl na původní návrhářský tým v Německu Tyto monitory. Já mu zavolat a uvidíme, co víc si může dostat.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back