Posuv kmitočtu oživení na symbol nebo vzorky rychlost?

B

babyeric

Guest
Ahoj všichni odborníci na tu bych se zeptat na tuto otázku. Když se snažíte najít posuv kmitočtu pomocí rovnice v učebnici Myer je "digitální komunikace přijímače": FD = arg {součet {r (KTS), r * ((k-1) Ts)}, kde f je frekvence posun odhadu chci najít. R musí v symbol nebo vzorky rychlost? Snažil jsem se najít posuv kmitočtu pomocí vzorkovací frekvence v MATLABu, ale výsledek není tak dobrá i při vysokých EbNo = 10dB nebo 20dB. Slyšel jsem od některých jiných lidí tím, že posuv kmitočtu odhad musí najít v přenosové rychlosti. Nicméně na přenosovou rychlost, což je výsledek [r (KTS), r * ((k-1) Ts] bude mít 2 výstupy. Když děláte scatterplot výsledku, to přistálo na 2 místech, na první a třetí čtvrtletí roku souhvězdí plot. Takže při hledání arg na shrnutí, nebude na přesný kmitočet offset jsem chtěl odhadnout. Existuje nikde jsem vynechal? Doufám, že tam jsou odborníci, které mohou vést mě to. Děkuji moc.

Obvykle se tento algoritmus je použit na symbol míru a platné (otevřené oči) symbol body - jako dopředné dat podporovaný algoritmus použitý po odstraňování známých preambule. Nemůžete pás preambuli tak dobrý v mezilehlých bodů. Příčiny lze použít libovolný odběr vzorků, pokud vaše preambule je sinus a meandr, ale ne pro modulovaných dat

Ahoj fontp, díky za odpověď. Pokud bych nepoužil dat podporované metody, to může ještě fungovat? Jsem se snažil bez NDA, v souhvězdí R (KTS), r * ((k-1) Ts se takhle %%%%|%%%%% %%%|%% X% %----------------%% X% |%%%% %%%%|%%%%, kde X ukázal výsledek R (KTS), r * ((k-1) Ts. ** Ignorovat "%" věc. BPSK jsem použil pro své odlišení a Moje posuv kmitočtu o 0,06. Potom, když jsem shrnul všechny body (KTS) r * ((k-1) Ts a vzít arg na shrnutí, bude to buď asi 0,06 nebo -3. udělám nějaké vyšetřování, a relised, že při -3, to je kvůli přechodu na znamení v datovém . V případě, např.:.. od 1 změna -1 nebo od -1 do 1 změnit v tomto případě výsledek R (KTS), r * ((k-1) Ts se na níže čtvrtletí diagram souhvězdí od této doby je je ještě možné použít R (KTS), r * ((k-1) Ts odhadnout posuv kmitočtu, nebo musím použít jiné metody pro metodu NP. Doufám, že vám poradí. Ještě jednou vám děkuji.

Nevím, jako slepý způsob NP pro NP obvykle Viterbi a Viterbi metoda. V & V jednoduše tím, že srovná anihilate modulace fáze (a frekvence). Pokud je váš komplexní signál S pak S * S / ABS (S) bude obsahovat exp (2 * i * w), w - úhlová frekvence. offset, ale zanedbávání modulace vůbec S * S / ABS (S) (nebo ABS (S) * exp (2 * i * arg (S), který je stejný, pokud dáváte přednost CORDIC), ale je lepší použít pouze platné symbol body stejně. Použijeme-li FFT na libovolné vzorkovací mřížce uvidíme vrcholu i při vzorkovací frekvence. deriváty a

Ok, díky fordn. Velmi užitečné informace, které jste poskytli. Ocenili, že hodně. Díky díky: D

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back