potíže s instalací kadencí IC5.033 v Reahat 9,0

F

firstliuxin

Guest
Nedávno jsem aksed nainstalovat nějaký software EDA pro naše laboratoř v RedHat 9.0 OS.
Když jsem instalaci kadencí IC50033, některé problémy jsou setkání.
Mám 5 CD, a 3 z nich jsou základní BASE, další 2 CD pro upgrade.
jak je uvedeno níže:
BASE_IC_1.2.3 ISR2004_1.2
i copyed mi je na hard-disk a získat 5. tar soubory pomocí deamon nástrojem.
i obklad BASE v základní adresář, a upgrade ISR v adresáři.
v mé mysli, já potřeba až k dosadit IC5033 v adresáři / export/home/cad/cadence/IC5033
první, i boot SETUP.SH v BASE CDROM_1
ale to se nepodařilo rozbalte soubor, Důvodem, který systém je, že soubory nejsou jako tar archivů.
Moji přátelé mi dal "instalace" directory., který byl upraven.i nahradit původní "instal" l adresáři během mé instalace.Základ byl úspěšně nainstalován.potvrdil i konfigurace je v pořádku. včetně licence a cshrc_cadence.
Nicméně, když jsem lanched kadence žádost zadáním icfb
Systém mi říct, "Chybný příkaz"
já také nemůže najít icfb v tools.lnx86/bin adresáři.
Dalším problémem je, že jsem nevěděla, jak aktualizovat instalaci produktu.
Vedle stejné "untar" problém, já nevěděl, metodu lze sledovat i na modernizaci installede základ IC5033
i need help
[/ b]

namáhat až k zavádění aktualizovat či IC5xxx z sourcelink.cadence.com, pokud máte správné uživatelské jméno a heslo.Musíte jej používat vlastní download manažer.

Máte-li CD, proč používat?!Je to velmi pohodlné.

Odkazujeme na jeden slavný článek o instalaci IC5033 v RH 9.0

Ale doporučuji použít u whitebox linux.Je to Freee a rovnou na RHEL 3.0.

Chcete-li Schenke: Děkuji Vám za Váš návrh!
Důvodem, proč jsem nepoužil CD je, že worksation v naší laboratoři nebylo CDROM.Četl jsem CD v mém počítači a rozbalit je.Potom jsem nahrál soubory do worksation pomocí FTP.
Po spuštění SETUP.SH, já si nainstalovat produkt.Byl jsem informován, že 100% je dokončeno.Zajímalo by mě, 100% odkazuje CDROM1 nebo všechny CDROM1.2.3., kdy se objeví hlavní menu, bych si měl zvolit "nainstalovat produkt" znovu, a přiřadit přípojný bod "CDROM2" do "CDROM3" je dokončen
Pokud i úspěšné instalaci základny, by měly být ISR runned.Jsem zmaten, s nimiž bude adresář přidělí jako instalační cesty.
-li já dát stejnou cestou se základnou, bude instalace ukončena.
Kromě toho jsem věděl, že bych měl vybrat "nainstalovanou aktualizací producted" místo "instalovat produkty"

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back