potřeba řídit motorová obvod

Jaký typ motoru? DC motor? V tomto případě je LMD18200 z Národní který je velmi esay k použití ....

To může být řešení. Pokud pouze jeden způsob, jak je nedded, to může být snížena. Pokud motor není příliš velký, je zde spousta IC, které může dělat svou práci. Thos část je moc pohon motoru, to se PWM a měl by mít antoher část, která generuje PWM (μC, nebo jednoduchý oscilátor s proměnnou cyklu)

Zkuste okruhu LMD18200 od National Semiconductor, jeho integrované plné H-Bridge. Tento okruh 3A suport a 55V, jeho jednoduché ovládání. CD: D

Pokud máte malý stejnosměrný proud (<1A), můžete použít také něco jako čip L293D. Je to mnohem levnější než LMD18200.

proč nepoužít H-můstku? může kontrolovat vpřed a vzad ....

Jediný způsob, jak jít, je střídavý motor s vektorovým řízením, nejvíce efektivní, potřebujete malý motor pro velký výkon. podívejte se na mikročip, mají řadu zaměřenou se na řízení motoru. PIC18F4331, cool čip! Podívejte se na IR pro 3 fáze řidiče. Spousta masitý IGBT či MosFe'ts o. Supprisingly, lídry v této oblasti jsou airomodellers? (Anoracks) (Geeks)? Krásně inženýrství střídavé motory, které mohou swing 10 x 6 návrhu na 10.000 ot / min, váží 32 gramů a 20 Amper čerpat z některých excotic chemické baterie (Li-Ion), která vám dává 10 minut letu a může propuknout v plamen v každém okamžiku. Všechny vyrobené v Číně! Nyní, kdy je moje měřítko Mustang P51D, Cadalac na obloze, vše se světlem a ply dřeva balzového dřeva. Pokud bych udělat low-pass a pomalu roll bude to super holka tam fantazie mě?

Můžete použít také L298, ale nemáte vnitřní diodové Tady můj projekt: Motor most řidiče

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back