Potřebné pomoci dostát kondenzátoru

G

go2tariq

Guest
Ahoj každý, já jsem nový pro elektroniku. Já jsem za použití současných integrátor mám problém, když zapnu napájení na kondenzátoru nasycení, který mi nepomáhá. Chci použít mofset pro vybíjení kondenzátoru, ale nevím, jak ji používat. Moje schéma je přiložen. Kdokoliv jakýkoli podnět.

Ano, s 10 mA proudový zdroj, výstup OP nasycení asi 100 ns. Takže je to poněkud záhadné, co chcete dosáhnout s tímto okruhem. V simulaci, možná budete chtít použít ideální přepínač vybaven všemi běžnými simulátorech SPICE pro bytí času. MOSFET může být připojen přes kondenzátor, ale bránu kapacitní způsobí obrovské přeslechu vztahující se k malým integrátor kondenzátoru.

Díky za Vaši odpověď, vlastně chci použít tento okruh jako poplatek zesilovač spolu s čidlem. proud prochází senzorem je o 2 10 ^ -15 Amper. Vím, že jiné způsoby, jako jestli můžu použít odpor v celé víčko, ale problém, že mi dává sinusoida, které nechci. Chci jediný vrchol. Je nějaké jiné lepší řešení.

Nejsi ukazovat skutečný obvod. Pro funkční simulaci, bude ideální spínač být v pořádku.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back