Potřebné pomoci pro PIC MCU

L

LoyC

Guest
může mi někdo ukázat mi, jak napsat program, který: (i) má 4 vstupy z 5V na 4 různých pinů (Řekněme PORTA), se přepne na všech z nich. (Ii) vstupní kontrola na 4 výstupy (Řekněme, že PORTB) (ii) výstupní přepínací pokaždé 5V je připojen. (Stiskněte spínač jednou = 1, stiskněte spínač 2. čas = 0)

Proč byste potřebovat microcontoller takového úkolu? quad-D typu flip-flop + měnič nebo prostě JK-typu flip-flop bude fungovat stejně jako dobře. Tyto obvody lze nalézt v populární 7400 a 4000 rodin

Proč byste potřebovat microcontoller takového úkolu? quad-D typu flip-flop + měnič nebo prostě JK-typu flip-flop bude fungovat stejně jako dobře. Tyto obvody lze nalézt v populární 7400 a 4000 rodin
Je to kvůli mému požadavku projektu.

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Odeslat zní v 10:37 ---------- Předchozí příspěvek byl v 08:55 ----------</span></span>
hi jazyk, který chcete, aby se program? ml
jazyka C kámo!

ahoj, pokud je to c, je to snadné udělat jen inicializační části, jako je konfigurace pinů jako vstupy a výstupy if (Input1 == 1) {VÝSTUPU 1 ^ = 1;} dát odpovídající zpoždění mezi čtením přepínačů, aby se zabránilo de-bounsing je to ok? ml

ahoj, jestli je to c, je to snadné udělat jen inicializační části, jako je konfigurace pinů jako vstupy a výstupy if (Input1 == 1) {VÝSTUPU 1 ^ = 1;} dát odpovídající zpoždění mezi čtením přepínačů, aby se zabránilo de -bounsing je to v pořádku? ml
Mate, myslím, že u chybovali, když špatně, co tím myslím. já potřebovat stejný vstup z 1 dát 2 výstupy. Schéma je následující: http://www.edaboard.com/attachments/...568-tx_mcu-jpg , kde P1.0, 1.1,1.2,1.3 a p3.0 jsou výstupních pinů (Řekněme, že PORTA z MCU). Zatímco pro vstup, mám v plánu používat připojení k 5V 4 vstupy (Řekněme, že PORTB), mezi nimi jsou tlačítka. Vysoké státní, 1 na vstupu se obrátí na P1.0 a p3.0, když je tlačítko tlačil jednou. Druhý tlak zapne p3.0 ale P1.0 bude zapnuta. Totéž platí o další 3 vstupy, z nichž každý je určen pro zapnutí P1.1, 1.2 a 1.3. Btw, thx za snahu hep!

Ahoj Myslím, že mám to, co jste řekl, že jsem vyslán v rámci programu, který obsahuje myšlenku psaní zbytek jsem si myslel, můžete vyplnit prázdná místa co chceš? Chcete, abych napsal celý kód? ml

ahoj myslím, že jsem dostal to, co jste řekl, že jsem vyslán v rámci programu, který obsahuje myšlenku psaní zbytek jsem si myslel, můžete vyplnit prázdná místa co chceš? Chcete, abych napsal celý kód? ml
Sry kámo, právě jsem se zmaten kódu ... nono, samozřejmě nechci celý kód. Mimochodem, thx.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back