potřebné pomoci týkající se JDM programátor.

H

hassenman

Guest
Jsem pomocí JDM programátor

http://www.edaboard.com/viewtopic.php?p=385132 # 385132

připojen na sériový port, a já začínám některé problémy.

programátor se zdá být pracovní, a programy běží pěkně.

Ale!

1) při plánování, dostanu chybu, "ověření selhalo na adrese 000h," Hledal jsem na netu a lidé říkali, že její problém s mocí a napětí.Chci vědět, jestli můžu něco změnit v tomto obvodu (pomocí externí napájecí zdroj, nebo tak něco), aby si můj programátor pracuje správně.

2) při čtení ze zařízení (PIC 16f84A), nechápu stejného souboru jsem se snažil dát do pic!(Hexa reprezentace).Co to znamená, nemá IC-prog-li změnit obrázek při spalování je do zařízení nebo Co se děje?

Jde.
Naposledy upravil hassenman Červen 12, 2006 8:06; editovaný 3 krát v celkové

Ahoj!
Hledat na tomto deska pro "Winpic800" Toto je nejlepší software pro použití se všemi typy programmers.Download to
V hardware výběrového seznamu vyberte Winpic800 JDM a pak test jednotlivé signály připínání příslušné piny.Tímto způsobem kontrolu všech napěťových úrovní v jednotlivých pinů.Je-li napětí úrovně jsou OK, pak programátor bude určitě fungovat, jak jsem použil pro minulém roce s různými typy hardwares.

Pokud se vám stále potýkají s problémy pak poplatek se zeptat.
Jde.

Vážení Hasseman,

V první řadě zkontrolujte sériový kabel, který používáte.Některé kabely mají jen málo piny vzájemně propojeny a zbytek kolíky jsou uloženy nesouvisí.

I čelí podobnému problému jako předtím a já zjistil, že pin 2 není připojen.

Pokud je kabel OK (všechny piny jsou spojeny) a vy se stále potýkají s problémem, pak můžete zkusit budovy plné verze JDM programátor.

Najdete ji na tomto odkazu:

http://www.jdm.homepage.dk/newpics.htm

Jde.

Díky, ale já budovat kabely sám a jsem připojen všechny piny, teď si myslíte, že u budovy plné verze JDM bude problém vyřešit?
Snažím se přijít na to, jak mohu změnit jej použít externí napájení, protože si myslím, že jeho problém moci.

Vážení hassenman,

I chcete vytvořit nový cirucuit, mám připojený nový JDM (simpified jeden až program 18 Pin PIC).

Pokud chcete i nadále používat tvůj, jsem upravil, aby měla externí napájení (12VDC).Nový tranzistor může být BC547.
Vezměte prosím na vědomí, že vyžaduje pouze malou sílu na 12V zdroje.

Podívejte se na přiložený schémat
Hodně štěstí,

Jde.

Snažil jsem se všechny tyto schémata, a já začínám stejnou chybu, "ověření selhalo na adrese 0000h"
jeho hnací mne bláznivý, napětí v MCLR je 12,5, je to dost nebo mám udělat to 13??
Nemůžu přijít na to problém, mohu program pic, ale nikdy ji přečíst?
Co se děje, prosím?

Potřebujete 10k Pull-Down odpor k zajištění LVP je zakázáno.

Zjistil jsem, že info zde v dolní části stránky:

h ** p: / / www.ucapps.de / mbhp_jdm_expired.html

Jen jsem postavil obvod popsaný dnes na prkénko na krájení a fungovalo to poprvé, pomocí IC-Prog, s PIC16F628.

Naděje, která pomáhá.

pomoc!Pořád má chyba ověření selhala v 0000h.Jak zjistím, že??může kdokoli U mi krok po kroku vedení.

programátor a PIC mít vůbec žádné problémy.Myslím, že něco, co mám dělat s IC prog nastavení.V tomto případě jsem pouze umožnit pwrt on pro pic 16f877a.Zbytek je i nekontrolovaný nich.Prosím pomozte

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back