potřebné pomoci v CST k dosažení ustáleného stavu

P

parameswari

Guest
Ahoj
Jsem nový CST software.Já se snažím, aby se cívky vzrušený se zdrojem proudu.Už to mám tato dluh ("ok reprezentace diskrétních Port1 je jediný bod").Pak jsem zvýšil ok n simulaci ran, ale didnt dostat ustáleného stavu .. Co musím udělat k dosažení ustáleného stavu .. plz pomoci ..

Děkuji

Potřebujeme víc informací, které vám pomohou.

Můžete zmínit, co četnost jste simulaci antény, velikost struktury a ok parametry, který používáte na to?

Věnujte pozornost protože 3D cívky struktury jsou předmětem věci ok schodiště reprezentaci, takže je třeba jemný namísto hrubých, doporučuji nastavit ok lokálně (místním záběru vlastnosti klikněte pravým tlačítkem myši na strukturu).

Na zdraví.

Ahoj Enrico

Moje role je 10 cm průměr s 16 závitů vzrušený s 30mA current.now i třeba analyzovat v rozmezí 10 kHz ..V tomto případě to, co může být můj velikosti ok?jakékoli další pomoci u může poskytnout??ještě jednu věc můžeme použít CST mikrovlnné studio v rozmezí Hertz?to bude v dolní pásmo?Jaká je nejnižší pásmo?

Děkuji

Ahoj Vážení,

Teď vidím váš problém.Nemám simulace struktury zkušenosti s velmi nízkou frekvencí, ale budu se snažit, aby můj přehled na základě vašeho problému.

Jste simulovat strukturu v CST MWS v 10 KHz rozsah.Předpokládám, že používáte přechodové analýzy.

Při používání přechodné solver, CST potřebuje alespoň lambda / 8 (přičemž uprostřed Toler. Rozsahu), pokud okolní prostor k výpočtu farfield a dá vám dobré výsledky.Dalo by se dokonce snížit, ale to nebude úniku z obrovského simulační čas.Jinými slovy, lambda / 8 @ 10 KHz rozumí vzdálenost
3,75 Km od zdroje!To by vedlo v obrovské úsilí při výpočtu oblasti přechodné Řešitel.CST musí diskretizujeme a ok to všechno zbývající prostor, zcela nemožný úkol.

Alternativně můžete použít i jiné řešitelů, jako je CST EM Studio pro simulaci vaše cívka s čtyřboký povrchem záběru, ale pouze statickou analýzu a výstupních parametrů.Bude závisí na tom, jaké parametry chcete plot.

Doufám, že to pomůže.

Ahoj Enrico

Díky moc 4 ur informace.Zjistíte nějaké jiné řešení.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back