Potřeboval bych vyřešit tuto rovnici. IM1

J

jc2

Guest
Potřeboval bych vyřešit rovnici na obrázku. Potřebuji získat IM1 jako funkce ostatních objektů Prosím, pomozte mi, jak to mohu vyřešit tuto rovnici?, Kde jej mohu odstranit? To je rovnice obrázku x = IM1, a f = λ, symbolické předměty rovnice jsou: x KP VDD WL AV R1 veb1 r2a2 r2a1 veb2 r2b2 r2b1 VT f Vo je jedna rovnice Help me díky

[Quote = jc2] Potřeboval bych vyřešit rovnici na obrázku. Potřebuji získat IM1 jako funkce ostatních objektů Prosím, pomozte mi, jak to mohu vyřešit tuto rovnici?, Kde jej mohu odstranit? To je rovnice obrázku x = IM1, a f = λ, symbolické předměty rovnice jsou: x KP VDD WL AV R1 veb1 r2a2 r2a1 veb2 r2b2 r2b1 VT F je jedna rovnice Help me díky [/quote] Tam je software s názvem FEMLAB pro řešení složitých rovnic i když já osobně nevím, jak ji používat. Ale můžete to zkusit.

Ahoj jc2, seskupení Podmínky, dostanete 3. řádu (kubický) rovnice v X. To lze řešit standardními metodami. S pozdravem Z

Ahoj, může u popsat problém, jasně ... mě se zdá, IM1 je již funkce VDD, VT atd. ..

eda_freak: Ukázal jsem, že rovnice je IM1 jako funkce VT, vbe1, IM1, .......; ale nechci IM1 jako funkce IM1, chci IM1 jako funkce jiných objektů: VT, vbe1, vbe2, R1, r2a2, atd. ...... bangash, jak bych mohl vyřešit tuto rovnici v MATLABu? díky

Znamená to, že chcete, aby se další proměnné jako funkce IM1? A chtěli byste program, který by vám to umožní? Pokud ano, TI-89 kalkulačka má nějaké slušné symbolické věci (ale používáte ton proměnných) ... Pokud jste opravdu zoufalé a nemají další možnosti, můžete strávit půl hodiny psaní v celé rovnici doma okně pomocí "řeší" funkce, jako je tento: vyřešit (IC1 = (1 / 2) Kn (W / L )...., Vt) V tomto případě se budou snažit vyřešit Vt ... Udělal jsem nějaké šílené věci pomocí TI89 ... Trvalo věčnost, abych to v obou typů, a pro to, aby vyplivnout odpověď .. nic to špatné, ale mohlo by to prostě fungovat. V opačném případě, MATLAB (mnohem vhodnější pro práci) ... má nějakou symbolickou činnost, včetně něco podobného řešit funkce TI-89 ... Zde je odkaz: http://www.mathworks.com/access/helpdesk/help/toolbox/symbolic/ch14.html Mám studentskou verzi Matlabu a symbolické věci, zdá se k práci. Než budete moci dělat žádné řešení budete muset říct MATLABu, že chcete proměnnou v symbolické (verše vektor) tvoří .... link ukazuje některé příklady Hodně štěstí a doufám, že to pomůže.

doucadio a bangash, jsem se snažil vyřešit tuto rovnici s Matlab (řešení), ale nemohl jsem, prosím, pomoz mi, řekni mi, jak řešit tuto rovnici, a pokud chcete řešit to bych Děkujeme ..... ............ díky

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back