potřebovat nějakou pomoc v angličtině výraz pro zařízení

P

polovodič

Guest
Já žiju v non-mluvit anglicky země, a já jsem studoval na mikrokontroléru (zejm. 8051), ale nevím, anglické slovo popisující o zařízení, které vykonat tento úkol: transfer na program, který máme naprogramovat (možná ve shromáždění nebo C) na mikrokontroléru jednotky.

Můžete mi pomoci!

Děkuji předem!

Program, který překládá nízká úroveň shromáždění zdrojového kódu do strojového kódu se nazývá assembler.
Program, který překládá zdrojový kód v C nebo jiné vysoké úrovně jazyka, jako je BASIC, Pascal, C , C # a Java strojového kódu se nazývá překladač.V tomto případě překladač C.

Nejoblíbenější C kompilátor pro 8051 je Keil: http://keil.com/

Další populární C kompilátor pro 8051 a mnoho dalších mikrokontrolérů je IAR: www.IAR.com

Po přečtení Vaší žádosti, mám trochu jiný dotaz mimo.

Hledáte na program skutečný hardware.Pokud tomu tak je, mohl bys detail design málo.To je místo, kde se věci konkrétní (zejména na 8051, některé mnoho varients).Dejte nám vědět, které procesor.Existuje spousta programů produkty venku.Pak znovu, možná ani potřebovat.

robotman

Můžete být konkrétnější na to, co žádají.Co exacly potřebujete?

Mám některé základní seznámení s 8051 jeho 147 stránek v anglické (Word formát).pokud chcete, dejte mi vědět.

Přečtěte si tento velmi dobrý FAQ:
Jaký je rozdíl mezi tlumočníka, assembler, a kompilátor? http://www.8052.com/faq.phtml?FAQ=10

Myslím, že mluví o fyzické zařízení, které může převést dodržet program na 8051 - programátor.

Epegic napsal:

Myslím, že mluví o fyzické zařízení, které může převést dodržet program na 8051 - programátor.

Můj přítel řekl, že slovo je Downloader.Tak jaký je rozdíl mezi těmito 2 slova?

polovodičové napsal:

Můj přítel řekl, že slovo je Downloader.
Tak jaký je rozdíl mezi těmito 2 slova?

Vyhledávání Google s "programátorem 8051" a můžete získat stovky komerčních nebo DIY programátory detaily.

polovodič
Promiň, že jsem neměl přizvukovat dříve.Pokud se podíváte na můj první příspěvek, nezapomeňte, zeptal jsem se o vaší hardwarové konfiguraci.Na základě návrhu (který 8051, je tam zásuvka pro paměťové, je tam rozhraní ISP, atd.), to bude určovat, co musíte udělat.

Pokud můžete nám říci něco o své konstrukci, můžeme pomoci s doporučeními .....

robotman

"Mohu design a výroba je na moje vlastní?"

Je těžké pro začátečníka na design a napsat ovladač pro programátor, ale můžete postaven založený na jakýkoliv režim avialable na webu.Existuje spousta dobrých design a často zdarma, vybrat si ten, který si myslíte, že nejvhodnější pro vás.

Jo, já jsem nalezení 8051 zařízení programátor přes internet!Ale já nevím, který vyhledávač je vhodný pro tento úkol (Google ukazuje tolik výsledky a spousta z nich jsou nesouvisejících)!

Mohl byste nám říct, které zařízení 8051 jste plannng k použití.Pokud si dobře vzpomínám je mnoho levných programátorů, jako DL2TM že sopport známé AT89S2051.Pokud však plánujete používat Non-Atmel regulátory najdete difficoulties při hledání volného programátor.

George

Hledat "8051 webring" a začít prohlížet.Můžete si tu spoustu užitečných informací.

Vypadá to, Atmel Počet na mě ....

Já nevím, jestli je popisné dost.Je tu některá čísla na konci roku?

Pokud si dobře vzpomínám, tato část umožňuje ISP (In System Programming).Tam by měla být spousta volného adaptéru schémat programování a nejhorší případ, Atmel prodává ï ISP kabely za 39 dolarů v USA.

robotman

89Cxx je obecný název CPU od různých výrobce.

AT89cxx jsou Atmel procesorů, programování v paralelním módu.
AT89Sxx jsou také Atmel procesorů, může být progrmming paralelně nebo ISP.ISP použít pouze 4 ~ 5 drátů, můžete si stáhnout kabel sami, velmi jednoduchá opravdu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back