A
Abhishekabs
Guest
Ahoj přátelé
Navrhl jsem & simulovaný kruhového rezonátoru v ADS hybnosti
& Vytvořil jsem složku model tak, že mohu použít ve schématu simulace.
Zatímco dělá dynamiku simulace jsem za předpokladu, frekvenční rozsah (až 4GHz 7GHz) & adaptivní vzorkování & používaných v simulaci.
Moje otázka je
Musím dělat rozsah (0GHz, že je DC na 7GHz) tak, aby DC bude také přijdou na obrázek, nebo když budu používat stejnou dynamiku složka (4-7GHz) ve schématu simulace, bude ADS postarat se o DC?
Protože když vás zahrnují 0GHz na 7GHz/4-7gHz, dostanete různé hodnoty pro obě strany.
My ciruit je oscilátor obvodu pro 6GHz.
Pleasu navrhnout mne, protože můj okruh nepodaří oscilovat na očekávané frequency.I dont chci, aby moje obvod k selhání této doby.
Já jsem pozorovat spoustu posunu kolem 400-500MHz, když jsem implimented to.
Navrhl jsem & simulovaný kruhového rezonátoru v ADS hybnosti
& Vytvořil jsem složku model tak, že mohu použít ve schématu simulace.
Zatímco dělá dynamiku simulace jsem za předpokladu, frekvenční rozsah (až 4GHz 7GHz) & adaptivní vzorkování & používaných v simulaci.
Moje otázka je
Musím dělat rozsah (0GHz, že je DC na 7GHz) tak, aby DC bude také přijdou na obrázek, nebo když budu používat stejnou dynamiku složka (4-7GHz) ve schématu simulace, bude ADS postarat se o DC?
Protože když vás zahrnují 0GHz na 7GHz/4-7gHz, dostanete různé hodnoty pro obě strany.
My ciruit je oscilátor obvodu pro 6GHz.
Pleasu navrhnout mne, protože můj okruh nepodaří oscilovat na očekávané frequency.I dont chci, aby moje obvod k selhání této doby.
Já jsem pozorovat spoustu posunu kolem 400-500MHz, když jsem implimented to.