potřebovat pomoci s malým signálem zisk

K

kobesitu

Guest
Otázkou je potřebný k nalezení malé signál zisk, v přiloženém souboru, zobrazí se malý signál model, který jsem udělal, prosím, může mi někdo pomoci podívat se na to, řekni mi, že je správné nebo špatné, a pokud je to možné, řekněte mi, malý signál zisk.Děkuju mnohokrát.
Omlouváme se, ale musíte přihlásit a prohlížet tuto přílohu

založený na malých signál model jsem udělal, mám malý signál zisk jako v následujícím přiloženém souboru, prosím, někdo pomoci mne na to podívat, díky moc.
Omlouváme se, ale musíte přihlásit a prohlížet tuto přílohu

Zpočátku, když lambda je nula není žádný kanál délka modulace účinku, bude ro rovná nule pro všechny případy.Kromě toho, gamma je nula, neexistuje žádný orgán efekt, GMB jsou všechny pryč.

Vypadá to, že společný degerenation případě Source.

Zisk ~-GM1 * Rd / (1 GM1 * R) ~-GM1 * Rd / (1 GM1 * 1/gm2)

Já zkontrolovat vzorce, je-li lambda je nulová, bude ro se infinited, a bude tvoří otevřený okruh, a Jo, není tělo efekt.je to opraveno?

Za předpokladu, že vds1 = 1,

Vout =- (GM1 * ro1 / [ro1 RO2 / / (1/gm2) Rd]) * Rd
vin = (GM1 * ro1 / [ro1 RO2 / / (1/gm2) Rd]) * [RO2 / / (1/gm2)]

Av = Vout / vin

Pro ro1 a RO2 rovná nekonečno

Vout =- GM1 * Rd
vin = GM1 * (1/gm2)

Av =- Rd / (1/gm2).

To je ono!

Pro jasmin_123,
Nemohu se, proč Vout nebo vin není jednotka?Můžete vysvětlit detail váš přístup?Mám zájem o různé způsoby řešení problémů.

Pro kobesitu,
Je-li tranzistor je v diod spojených (mozků vazby na bráně), impedance vidět z jeho zdroje (1/gm) / / ro.Ve vašem případě, ro-> inf, PMOS zdroj impednce je 1/gm2, použijte degenaration, malý signál zisk se nachází v blízkosti-GM1 * Rd / (1 gm1/gm2)

leg1234 napsal:

Pro jasmin_123,

Nemohu se, proč Vout nebo vin není jednotka?
Můžete vysvětlit detail váš přístup?
Mám zájem o různé způsoby řešení problémů.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back