potřebují pomoc v invertoru projektu

S

Spidyelectronics

Guest
Ahoj všichni,
Jsem navrhl střídače.I am using zvýšit transformátor na ven dát modulu IGBT ke zvýšení napětí z 110V na 230V.A za použití jednoho 10uF AC kondenzátor paralelně se sekundární transformátoru.
Teď jsem dostat správné sine vlny a všechny.Ale problém je, že primární transformátor spotřebovává více proudu, než se očekávalo.Když jsem se snažil třídit tento problém, zjistil jsem, že na výstupu paralelně kondenzátor AC spotřebovává o 5A a je to odráží do primární až do 10A.
Tak může každý expert mi říct důvod pro takové chování transformátoru a kondenzátor.Je to v důsledku rezonance?

Díky předem.

Jde.

Díky Pico,
Ano, máte pravdu.Je to jako náklad.Ale to kondenzátor je nezbytné pro filtrování a za poskytnutí řádného tvaru výstupní průběh.
Takže můžete mi dát jakékoliv řešení, které mohu snížit současnou spotřebu výstupu kondenzátoru.

S pozdravem,
Spidyelectronics.

Ahoj Buddy

Měl jsem stejný porblem.Some Před časem jsem vyvinul půl most měnič pracuje na 25kHz řídit piezoelektrický krystal.Použil jsem kondenzátor na sekundárním přesně jste udělal a whith stejný problém v primárním.
Podívej to funguje perfektně ... Místo toho, aby užívání jednoho kondenzátoru filtrovat signál
v sekundárním vás ", budou muset používat" filtr L složené z induktoru do serie s sekundárním a kondenzátor ve druhé straně cívky (kondenzátor se bude souběžně Svatodušní poplatek). Dělat, že budete muset velmi malý kondenzátor na Dosažení stejného filtrování a Wil snížení proudu v zapojené primary.Maths je velice složité pro mé chudé mozek, takže jsem udělal to experimentálně.
Hodnota kondenzátoru a cívky závisí na frekvenci, se kterým pracujete
ale můžete začít s nastavitelnou cívky některých mH a kondenzátor některých hudred farads.Thake péče nano s drátem a velikost jádra, aby se cívky, aby nedošlo k nasycení to.

Pokud potřebujete další informace, cítit se zeptat mě kdykoli, jsem tady pro sdílení .... a pomoci ....

Prosím, pokud víte, někdo, že by mohly fungovat whith Proteus (software simulace)
Ocenil bych contat

S pozdravem

Francisco

Omlouváme se za chudé anglické .....

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back