Potřebujete, aby se pulzující bzučák - co nejmenší

B

BCM

Guest
Já jsem pracoval na projektu a trochu mohl použít reálnou trochu pomoci. Koupil jsem si pulzující piezo bzučák z Radio Shack (část # 273 - 066), zahnutý to 9-voltovou baterií, a ta-dahhhh, mám pípání přístroje. To je 1,0. Pulzující piezo bzučák je větší, než jsem raději, že je, tak chci dělat, co mohu dělat to menší. Cíle pro v2.0: Vytvořte zařízení menší (co nejmenší), aby bylo načasování mezi pípá uživatelsky nastavitelné (rotační číselník) Make tón pípání uživatelsky nastavitelné (další volba) Cíle pro v3.0: Povolit různé zvuky zaznamenané a smyčky, které zvuk. Jsem elektronika noob, tak jsem třeba tak podrobně, jak je to možné. Jakékoli pomoci y'all mi může dát, je velmi ceněn. -B

[Quote = BCM] Já jsem pracoval na projektu a trochu mohl použít reálnou trochu pomoci. Koupil jsem si pulzující piezo bzučák z Radio Shack (část # 273 - 066), zahnutý to 9-voltovou baterií, a ta-dahhhh, mám pípání přístroje. To je 1,0. -B [/quote] ... "zahnutý to až do 9-voltovou baterií ..."??? Jaký druh 'pulsujícího' piezo bzučák je to??

Co nejmenší může být nepatrné. PIC10F2xx je velikost SOT23-by to mohlo být přilepený na zadní piezo 6 mm s nějakou rezervou. Udělil výstupní proud by neměl být moc, a horní napětí bude 5,5 nebo 6, nepamatuji si. Pro lepší výkon a snadnější ovládání, můžete skončit s použitím dvou čipů-nejspíš oba SOIC8. Přesto, že jste pouze do 11 mm průměru potřebné pro čipy (pokud jste vyskládat). Pokud jde o přehrávání zaznamenaného zvuku, v závislosti na tom, co se vám může být v některých prostor jíst zdroj.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back