Potřebujete informace o projektu-"IR Na streamování videa o

S

shreekesh

Guest
Jsem 3. Btech (CS) student a přes místě zvaném projekt vedení Mám ukončení projektu -
"IR Na streamování videa na mobilní telefony"

jeho údaje jsou následující: --

Tento projekt je celá o pohybu snadno dostupný bezpečnostní systém pro kanceláře nebo domu, nebo banka nebo jakékoliv významné místnost, kde chcete mít jistotu připojení IR vysílač a přijímač u vchodu do místnosti.Pokud se kdykoliv, jsou řezané Ir Rays, je PC naznačil sousedit stejné.Okamžitě je SMS zaslána vlastníkovi nastavení, pokud jde o narušení tak, že vlastník může spustit aplikaci ve své cele a prohlížet živé video z dění.Rovněž je alarm aktivován na PC? Je konec, aby upozornil na lidi kolem o vniknutí.Tento projekt je určen pro: Zobrazit živého nahrávání videa přes mobilní telefony.Tato aplikace umožňuje mobilním uživatelům sledovat aktivity děje v konkrétním místě.Vezměte snímky video nahrané přes webové kamery v mobilu.Uchovávejte tyto snímky jako obrázky v mobilu.I

Já opravdu zájem, ale nedostanou žádné technickou podporu.Pokud má někdo udělat projekt před prosím mi poskytnout požadované údaje.Bude to velká pomoc yaar .....
waiting for ur reply .....
Plzzzzzz ...

Shreekesh

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back