Potřebujete PCB navržené a vyrobené

B

Bob_C

Guest
Ahoj, potřebuji PCB navržen a vyroben. Počáteční objem bude až 20 měsíčně po dobu měsíců asi tři. Poté se počet zvýší. Prosím PM pro více informací. Bob

Dobrý den Bob_C, Do dejte mi vědět vaše požadavky designu PCB. Děláme Vícevrstvé High Speed ​​rada projektování. Otázky integrity signálu je postaráno. : D Můžete mě kontaktovat přes PM. Díky.

jsme se specializuje na práci s zámoří společnosti, které hledají holé desky plošného spoje. Můžeme poskytnout PCB produktů takto: * Prototyp PCB / bajonetovým PCB * Malé množství PCB PCB * * Speciální FPCB Pro další informace navštivte naše webové stránky na http://www.samway.net.cn/ jsme schopni se zastánce výrobu desek plošných spojů z hlediska časově kritické, náklady na efekt a kvalita Pokud má vaše společnost na probíhající projekt a začít nový projekt a chtějí OEM na Dálném východě Asie. zašleme naše prodcution technologie dokument Pokud odpovídáte, proto, pokud máte nějaké zájem o holé PCB na spolupráci s Vámi, mohl byste prosím, neváhejte a kontaktujte nás. ysend si gerber.file Po dokončení artwork.You mohou kontaktovat Jeff

Dobrý den, můžete navštívit ww.fab-9.com, může splnit své vyžadují. Díky

Máme navrhnout dům ... pls poslat své požadavky .... Cena budeme nejlevnějšího

Vážená paní / pane, jsme velká společnost PCB v Číně a píšeme vyjádřit naše přání vytvořit dlouhodobé a vzájemné výhodné obchodní partnerství s Vámi v budoucnu. Jsme přešli ISO9001: 2000 a UL, a pokročilé výrobu a testovací zařízení a techniky. Doufáme, že se vaše efektivní outsourcing. Můžeme poskytnout našim kvalitní PCB / PCBA v dobré ceně, jakož i služby, které budou užitečné pro vás snížit náklady a rozšířit své obchodní působnosti. Doufám, že se s vámi spolupracovat. S pozdravem, Dinah [size = 2] [color = # 999999] Přidáno po 1 minut: [/color] [/size] Dobrý den, můžete visite http://www.pcb-chinese.com/ [/ url ] a kontaktujte mě [email] sales03@pcbzb.com [/email]

Ahoj Bobe,, FlyPCB jsou Čína PCB zdrojů společnosti, zejména tváří v zámoří zákazníky. Naše inscenace zahrnuje followings: * Malé Prototyp * Hmotnost hlasitosti * HDI a pohřben, Blind desky * Některé speciální hliníkové, keramika, desky na bázi Pro další informace, zkuste http://www.flypcb.com [/ url ]

Vážení: Jsem PCB a FPC one-stop servis pracovníků z Číny, doufám, že vám pomohou ve vašem podnikání pozdravem!

Můžu vám pomoci.

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Příspěvek přidán v 11:56 ---------- Předchozí příspěvek byl v 11:53 ----------</span></span>
Pokud váš DPS velmi snadné, mohu zdarma pro vás.

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">-------- - Příspěvek přidal v 11:58 ---------- Předchozí příspěvek byl v 11:56 ----------</span></span>
svůj email .... tuzhiquan @ 126.com tuzhiquan@gmail.com tuzhiquan@hotmail.com

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Příspěvek přidal v 12:03 ---------- Předchozí příspěvek byl v 11:58 ----------</span></span>
já používám software podložky a kadence. Můj exprience osm let.

Dobrý den, potřebuji PCB navržen a vyroben. Počáteční objem bude až 20 měsíčně po dobu měsíců asi tři. Poté se počet zvýší. Prosím PM pro více informací. Bob
Wintak obvodů se specializuje na výrobu vysoce přesných a spolehlivost 2-24 vrstvy PCB, včetně HDI, hliníkové obvody, desky vysoká frekvence obvodu, těžká měď, zlato tlustý, atd. Byli jsme s certifikované UL, ISO9001: 2000, ISO 14001, TS 16949 a.

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Příspěvek Přidáno v 01:02 ---------- Předchozí příspěvek byl v 00:56 ----------</span></span>
To je Carson.Xi z Wintak obvody technologie, Ltd - jeden z nejzkušenějších výrobců PCB v jižní Číně. Kontaktujte mě prosím! carson.xi (at) wintakpcb.com

Jsme návrhu PCB domu. Máme zkušenosti s desgin vícevrstvé PCB se zaměřením integritu signálu, výrobce, montáž omezení. Kontaktujte nás na macroPCBs@gmail.com

Jmenuji se Bill a ze světového designu TECH Electronics Co, Ltd v Číně, která je dodavatelem pro PCB a PCBA (OEM, ODM). Máme 2 PCB rostlinami, 1 SMT zařízení a 2 design domy. 1) 2 PCB rostliny mohou produkovat 500.000 ft2 2-12 z vrstev se 4 mil. Kč ve znamení polotovarů a výroba v Aperture 0.2 mm. 2) 1 SMT zařízení má 4 vysokorychlostních výrobních linkách s denní výkon: 1,6 miliónů čipů, které jsou kompatibilní s 0402 a BGA pacakge rodinám v různých vysoce přesných dílů Micro. 3) R & D týmu designu domů má 3 lékaři, 8 mistrů, 28 studentů a 5 junior vysokých škol. Doufám, že najdou způsob, jak spolupracovat s vámi. Jakoukoliv otázku, prosím, dejte mi vědět. B.regards Bill-Xu (p.), Sales Manager Global Design TECH Electronics Co, Ltd Přidat: No.8309, 3F, Software Park, 16 Changjiang Road, New District, Wuxi, Jiangsu, Čína. Tel. :0086-510-81815570-8003 Fax :0086-510 - 85215510 M / P :0086-13814217566 E-mail: bill@globaldesigntech.com Http: / / www.globaldesigntech.com./

Vážení Bob, možná bych vám mohl pomoci kevin # ausay.com

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back