Potřebujete pomoc DFFs mix různých hodiny stromů v jednom řetězci skenování, má časování problém?

Y

yx.yang

Guest
Ahoj, vše: potkám nějaký problém o míchání různých DFFs hodin na jeden strom skenování řetězce. Nevím, zda to bude působit problém časování pro DFFs na zaměřovacího bodu hodin stromu (pro exampel: Data pocházejí z clk_tree_1 DFF a pošlete ji na clk_tree_2 DFF). Jak jsme pomocí 90ns proces nyní, nemusí považujeme OCV iuuse a způsobit ještě horší načasování vydání do zaměřovacího bodu hodin stromu. Becaue dva hodin stromu jsou zcela odlišné. Pak zpoždění variace dvou hodin stromu bude trochu velké číslo v režimu analýzy OCV. Vidím DC DFT uživatelské příručce řekl: dc_dft můžete vložit "zamrznutí latche" v tomto bodě, zatímco DOC není explaint to jasně. Může mi někdo pomoct vyřešit tento problém, nebo mi dát nějaké informace. 1): můžeme kombinovat různé DFFs hodiny stromů v jednom řetězci skenování, nebo ne? Consdier problém OCV pod 90nm procesu. 2): kde najdu nějaké Více info o tom mluvit. Díky dopředu.

OCV je irelevantní. Stačí vězení zámky všude tam, kde se kříží řetěz skenování hodin doménu a nastavit falešné cesty na doméně přechod cesty.

Ahoj, lostinxlation:. Díky za odpověď. Zatímco nějaký chlápek řekl:. "Ne, skenování nástroj nebude vkládat západku pro režimu snímání, pouze změnit režim Pamatujte si, že zatčení je přes běžné datové cesty, je čtecí zařízení není povoleno, a neměli dotýkat normální logiku vůbec! ". Zdá se, že tento člověk má jinou představu o využití lapáku zámků. Jsem projít Synopsys DFT uživatelské příručce, a já si nemyslím, že řekli, že tuto věc jasně. Mohl byste prosím nahrát některé Docs či dát nějaké odkazy, kde bych mohl výrobky, které mluví o této věci jasněji. Pokud possiable, mohl byste prosím pošlete mi některé články mluví o tom prostřednictvím e-mailu? Moje e-mailová adresa je: yangyuf1@126.com Díky moc.

Ten chlap je v pořádku. Vězení zámky jsou vloženy pouze k přesunu cesty a snímání cesty jsou většinou nedotčené a jsou stejné jako funkční cest. stačí hledat zamrznutí západku na google, můžete najít spoustu článků. Já jsem teď zmatená, který posouvání režim nebo zachycení podporovaný režim zájem je.

chlap je správné. Vězení zámky jsou vloženy pouze k přesunu cesty a snímání cesty jsou většinou nedotčené a jsou stejné jako funkční cest. stačí hledat zamrznutí západku na google, můžete najít spoustu článků. Já jsem teď zmatená, který posouvání režim nebo zachycení podporovaný režim znepokojení je o
Ahoj, lostinxlation:. Jsem obavy, zda mohu míchat DFFs pocházejících z různých clcok stromu na jednom skenování řetězce? Zda to bude působit nějaké problémy nebo zvýšit časování hodiny strom hradel hodně. Tak jsem se týkají jak řazení režim a režim snímání. Díky.

Můžete kombinovat s hodiny na stejném řetězci. Pro řazení, které mají zamrznutí zámky vám může poskytnout řešení, aby se zabránilo metastabilitě problém. Pro pořizování, si prostě nemůžete přepínat všechny hodiny najednou. Musíte přepínat jednu hodiny najednou a všechno funguje v pořádku.

Můžete míchat hodiny na stejném řetězci. Pro řazení, které mají zamrznutí zámky vám může poskytnout řešení, aby se zabránilo metastabilitě problém. Pro pořizování, si prostě nemůžete přepínat všechny hodiny najednou. Musíte přepínat jednu hodiny najednou a všechno funguje
Ahoj, lostinxlation:. Vás dostane bod. Děkujeme za krásné odpovědi a velkou pomocí. Jen jsem věděl, zda nástroj DFT můžete přepínat skenování hodiny v různém čase, nebo ne? Najdu to. Díky moc. ^ _ ^

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back