Potřebujete pomoc na konstrukci DC-DC

L

leebluer

Guest
Dobrý den, mám novější navrhovat výkonové měniče. Teď se učím něco o základy výkonové elektroniky. Myslím, že je nudný proces. Mám jen některé jednoduché představy o výkonu měniče. Zdá se, že existuje velký rozdíl v praxi. Nevím, jak pokračovat? Mohl byste mi poradit, nebo Doporučit některé materiály na rychlé můj návrh. Díky

Vážení Lee, první máte concepyual understandig o tom, jak DC-DC konvertor funguje. Navrhoval bych u začít s designem Buck a zpočátku soustředit na splnění specifikace Vout a Iout. Reakce a všichni mohli být díval se na později. Na palubě EDA u dost věcí pro návrh DC-DC převodník. Hledání sem tam je. Pokud se u některých nelze stáhnout, ping mi, že jsem se to přes poštu na vás. Pokud jde o nudné, máme své preference.

Možná, že si můžete vyzkoušet s APP. jako PWM. Je to také druh DC-DC nebo DC conv vrtulník.

Nejprve musíte znát základní teorii DC-DC, a vy můžete vyhledat aplikace poznámky v onsemi a vnitrostátní internetové stránky. Za druhé je možné studovat některé PWM řídicí obvody o DC-DC, takže vám bude hluboké porozumění s DC-DC.

Ahoj, já doporučuji SWITCHMODE NAPÁJENÍ HANBOOK autor Keith, kde najdete všechny detaily v (téměř), co potřebujete. Můžete si jej stáhnout z pozdravem edaboard Mohammad Mokhtar

[Quote = Mohammad Mokhtar] Ahoj, já doporučuji SWITCHMODE NAPÁJENÍ HANBOOK autor Keith, kde najdete všechny detaily v (téměř), co potřebujete. Můžete si jej stáhnout z edaboard pozdravem Mohammad Mokhtar [/quote] Můžeš mi ukázat odkaz na této dokumentace? Nemůžu najít.

Navrhoval bych čtení Základy výkonové elektroniky Dr. Robert W Erickson Dr. D Maksimovič

"Spínaný zdroj design" napsal Arbarham I. Pressman je také dobrá kniha.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back