Potřebujete pomoc najít toho

D

devildonebad

Guest
ok, takže včera jsem strávil většinu dne se snaží fiqure ven problém jsem měl s tekoucí obvodem s motorem, který jsem jen třeba, aby se tak daleko a stop, zatímco zbytek obvodu pokračoval (např. bzučák, LED diod.) tak, Ive dostal, že přišel na to (bez pomoci jiné palubě, kde se lidé ani odpověď na mě) a teď im o honu na zámku přepínač, který lze ovládat jako pic níže ..a Můžu se zeptat, že pokud si myslíte, že víte, nebo víte o jiném zřízení, které by práci, kde bych mohl použít klíč, prosím říci, jak jsem potřebu získávat tuto do pondělí, a pokud chcete vidět celý zřídit jen říct a nemocné odeslat schematický

Díky moc
Aaron

prosím post schémat a co chcete přejít k tomu, tj. zda je tptt nebo tpdt atd. ...

ok nemocný dostat sematics na brzy muset přesunout asi do skeneru ...

její v zásadě stejným způsobem byste použít DPDT ovládat motory směru výjimkou, že má také následující nastavit ....

on-off-reverzní
on-off-reverzní
off-on-off

devildonebad napsal:

ok nemocný dostat sematics na brzy muset přesunout asi do skeneru ...její v zásadě stejným způsobem byste použít DPDT ovládat motory směru výjimkou, že má také následující nastavit ....on-off-reverzní

on-off-reverzní

off-on-off

že je, jak doufám, že se drát přepínače a že image i posta brzy vypráví příběh, ale dejte mi sec a nemocný se zatížení celou věc

k. ..nahrát schémata a diagram dobře ....diagram není jasné, zda s ohledem na některé body jsou spojeny, či nikoli ...také post, pokud tato připojení jít na ...

Upravit: 5 minut a nemocné opravit
Omlouváme se, ale musíte přihlásit a prohlížet tuto přílohu

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back