Potřebujete pomoc při správě databáze pomocí mikrokontroléru

S

sivaskgr

Guest
ahoj já jsem na toto nové fórum ..Potřebuji pomoc při správě databáze pomocí mikrokontroléru.
Vlastně dělám svůj projekt do veřejné dopravy automatizace.Myslel jsem, že v tomto provedení mikrokontroléru jako centrální řídící jednotkou, která získává msg od autobusové zastávky a poslat na autobusy na konkrétní trasu.Tak tady nemusím řídit databáze ..Pokud je to možné mi říct, konektivitu software, který spravuje databázi s řadičem.Také zvláštní uC ..

Zdá se, že se snažíte řídit vše v jednom balíčku budete muset zadat
jaký druh dat / databáze, který chcete spravovat?
co by mohlo být velikost databáze?
co je tvar / typ zprávy?pak to může být viděno buď vaše data zvládnout prostou MCU nebo potřebujete něco jiného, upřesněte to.

díky za replyin svoje téma ..
Jak jsem řekl, tady jsem pomocí sms v textovém režimu pro zasílání msg na centrální řídící jednotka (CCU), přes GSM.Vlastně můj nápad, je poslat 3 číselný kód cílového bodu z bodu na palubu cestující.Tak takhle mnozí budou posílat z různých zastávek ve stejnou dobu na CCU.Takže přijde správu všech těchto informací.To je wat Ptal jsem se, jak řídit tyto Kako v uC?Po shromáždění všech těchto Kako i ve zasílání informací na dané trase autobusu, který cestující čeká v respectd autobusové zastávky.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back