Potřebujete pomoc při stěhování projektu zobrazení textu

C

cmyew

Guest
Dobrý den, jsem nováček v oboru PIC. Může někdo poskytnout informace o tom, jak posouvání zprávu pomocí posuvného registru. pic, že ​​jsem se PIC16F877A. obvod, který jsem použil jako referenční, je podobné jako u obrázku níže: Oceňuji pro ur pomoci Děkujeme

Ahoj, Je to jednoduché: Předpokládejme, že je i nu vedení. Zde máme 7 řádků. Obvykle jsme začít s linkou 1 1 - Vyberte LED diodami, které chcete highligth on-line i pomocí sériového přenosu dat, protože HC595 je sériový na paralelní řazení. 2 - To hotovi, vyberte řádek i ve svém schématu je tato volba provádí 03:08 Encoder. To znamená, že PIC, musí se jako výstup 000 Kč. 3 - počkat na nějakou dobu 4 - Ty lowligth LED 5 - Ty incremente i 6 - je-li i> 7, pak přejít na jiný řádek 1 přejít na řádku i +1 a zopakujte předchozí kroky.

Ach vidím schématu nyní OP prostě neobtěžoval kontrolovat jeho formátování. Doufám, že se používají čepice 0.1uF oddělení a pěkný velký zdroj čepici. Aktuální potřeba bude jen něco málo přes 1Amp.

Dobrý den, v první řadě, jsem opravdu vážíme a díky za Vaši odpověď. Ale já stále pletou na část přesunu slova ze sloupce do dalšího sloupce pomocí posuvného registru například: 10000 01000 10000 01000 10000 -> 01000 10000 01000 10000 01000 díky

Ahoj Beny, jsem si všiml, že tam mají programy, které mohou být vhodné pro mě, ale i dont mít dost místa, aby si ho stáhnout. Kdekoliv díky za radu

nikdo nemůže pomoci, pokud ukazují přesný schametic.

Ahoj Beny, díky za webové stránky, které sdílíte se mnou. Budu se snažit pochopit, že díky

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back