Potřebujete pomoc pro kompenzační layout

M

meghna

Guest
Ahoj,
Jsem desiging sigma-delta modulátor v 0.35um technologie s 5-bit hrubé kvantování.Pro kondenzátor integrátor přepínač, jsem vybral 32 vzorků kondenzátor (Cs) hodnoty 0.3pF každého.A hodnota integrace kondenzátoru (Ci) je 32 * 0.3 = 9.6pf.
Zkuste prosím navrhnout, mi nějaké dobré rozložení techniky pro kondenzátor této hodně velké hodnoty (10pf), kde maching je důležité mezi Ci a Cs a Ci & a Ci-
Myslím, že poly1-poly2 SZP je nejlepší volba.Mám používat jen 2 čtverce roviny poly1-poly2 nebo jiné techniky mohou být použity.

Díky a pozdravem
~ Meghna

byste chtěli používat mimcap?
Můžete použít pcell v kadenci vytvářet mimcap.

Ano.kondenzátor PIP je nejlepší.i to je drahé.
Místo je v symetrické a surroud jim falešné buňky PIP.

Proč ne snížit ur Celková kapacita?
Proč jste u vybírat 9.6pF pro ur integrátor?pro hluk vydání, nebo odpovídající problém?
Mimochodem, co u znamenat "5-bit hrubé kvantování", jsem neslyšel o tom, že pojem z knih, je to nová technika?

Ahoj,
Díky za vaše odpovědi.Do hrubé kvantování, myslela jsem vnitřní kvantizace, tj. 5-bit flash ADC (která potřebuje 32 komparátory) a 5-bit DAC (která potřebuje 32 vzorků kondenzátory s přepínači).
Vybrala jsem si 0.3pF pro každé místo vzorkování kondenzátor, takže celková hodnota odběru SZP je 32 * 0.3pF = 9.6pF.A to by měla být hodnota integrace kondenzátoru také pro zisk 1 (Cs / Ci).
Jo ... PIP kondenzátor bude nejlepší.Ale nějak nejsem získat dobrou představu o tom, jak ji umístit.

Jde o
Meghna

Myslím, že u bylo by lepší přidat dvojí guardring pro tyto čepice

0.3pf je v pořádku?
co parazitní capcitance?
může dosahovat 0.x PF někdy.

Jo .. někdy paracitic kapacita dosahuje v některých 0.xpf.Ale pak to, co lze minimun kondenzátor hodnotu, mohu bezpečně vybrat v 0.35um Technology.
(Prosím, mějte na paměti, že budu muset vynásobit tuto hodnotu o 32, a že násobí hodnota bude zatížení kapacitní pro OTA, takže jsem vyhnout se použití velkého hodnoty)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back