Potřebujete pomoc .. uplink regulace výkonu LTE s MATLABem

E

epy

Guest
HELO tam .. Potřebuji pomoc při simulaci algoritmu uplink regulace výkonu LTE s MATLABem .. Existuje několik referencí z časopisů IEEE uvedených na systémové úrovni simulátoru a link na úrovni simulátor .. Jaké jsou rozdíly mezi nimi? a jaké jsou hlavní aspekty, simulující uplink regulace výkonu.? a poslední je někdo blokové schéma nebo vývojový diagram pro řízení výkonu uplink nebo na úrovni systému a propojení na úrovni simulátor? díky

Také jsem pracoval na stejné téma .. Dosud to, co se v tom, že u ..?

No, já jsem hledal LTE Toolbox. teď jsem ještě učení jeho kód a najít způsob, jak změnit nebo vložit algoritmu Pusch. A co vy?

Prosím, podívejte se na LTE PHY Lab, což je komplexní realizace LTE Rel.8 Fyzická vrstva jako forma Matlab Toolbox. Zde je odkaz: [url = http://is-wireless.com/products/lte-phy-lab] LTE PHY Lab? | IS-bezdrátového [/url] nebo na webové stránce programu MATLAB: [url = http://www.mathworks.com/products/connections/product_detail/product_53919.html] 3Pty - LTE PHY Lab a WiMAX PHY Lab - LTE a mobilní WiMAX PHY vrstva toolboxy [/url]

Pokud je mi známo, LTE PHY Lab není open source nástroj, díky proč je dobře popsána, flexibilní kontrolu všech potřebných parametrů, jako např.: - přidělování zdrojů (počet a umístění zdrojů bloků) - vstupní bitů pro data a ovládání kanálů - MIMO konfiguraci (počet antén a režim provozu) - MCS (modulace, doprava velikost bloku, redundance verze) - systémové parametry (UE a Cell ID, systém BW, ovládání velikost plochy, konfiguraci UL kanálů), a některé další Vlastnosti: - downlink a uplink (včetně Rach) podpora - podpora pro všechny LTE pásma: 1.4MHz, 3MHz, 5MHz, 10MHz, 15MHz, 20MHz - kanálové modely v ceně (AWGN, SUI, E-UTRA 3GPP TS 36.101) - testovací soubory v ceně - možnost kombinovat s dalšími funkcemi Matlab a bedny na nářadí (např. zpracování signálu Toolbox Toolbox a spojů) V případě dotazů si myslím, že nejlepší způsob je kontaktovat přímo, např. přes e-mail: info@is-wireless.com zdraví, Piotr

V podstatě se snažím zjistit vztah mezi PAPR snížení a řízení výkonu v mobilní komunikaci ... MATLAB pro získání kódu, je tam nějaké dobré internetové stránky, které souvisí s ..???

S LTE PHY Lab můžete: • uložit výstup baseband průběhu a po zpracování je s algoritmy PAPR snížení (podle konfigurace odpovídající přenos) • napodobovat PHY a bezdrátová stanice pracovat na algoritmu regulace výkonu • práce na PC PAPR a algoritmy pro terminál a základnových stanic • měření PAPR přes opravdové signály a porovnat OFDMA s SCFDMA • Práce na skutečné a nejnovější standardy v oblasti mobilních komunikací. LTE PHY Lab: • jsou napsány v Matlabu (realizovány jako MATLABu) a jsou snadno rozšiřitelné • odráží standardy specifikace - můžete pracovat na své algoritmy, které mají LTE PHY realizovány

Níže naleznete film, který popisuje LTE PHY Lab a schopnosti: [url = http://www.youtube.com/user/TheISWireless] YouTube - kanál TheISWireless je [/url]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back