Potřebujete pomoci s DS1307 RTC

L

lassy

Guest
Snažím se postavit RTC které mají být použity v rámci mého projektu regulátoru teploty a potřebujete montážní PIC kód, který čte a zapisuje z DS1307 RTC chip.I jsem pomocí PIC16F877, který má seriall data a hodiny sponky .. ale nemáte tušení o tom, jak jít o it.PLEASE pomozte mi ... díky

Ahoj, DS1307 používá I2C rozhraní. To bylo dlouho mluvil o tom v této desce. Klikněte na tlačítko Hledat v horní a psát DS1307 a klepněte na tlačítko Hledat. Existuje tolik odkazů v desce, že jsem mohl dokonce začít coyeing to ... Pokud jste si našli můj odpověď užitečná, klikněte na tlačítko, které říká, že Pomohla mi . Hodně štěstí.

Můžete najít některé užitečné informace z projektu h ** p :/ / www.techdesign.be/

Lepší využití CCS C kompilátor, má připravenou funkci vykonat I2C příkaz.

Ahoj, já nevím, pokud jeho "lepší" použít kompilátor jazyka C - Domnívám se, že záleží na Beran můžete naprogramovat C! Mám nějaké obecné I2C rutiny a bude po nich, pokud se vám líbí, já používám 16F877A s montáží hned na projektu, ale pomocí PCF 8583, kód by měl fungovat v pohodě. [

hai lepší u použití DS1337 iy je velmi snadné propojení, než 1307, pokud chcete u kódu pošlete mi pm Jsem připraven pomoci u

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back