Potřebujete pomoci s výběrem izolované napětí senzoru

M

~MJS

Guest
Zdravím všechny, hledám izolované napětí senzoru (nebo snímače) pro měření DC napětí na výstupu mého dokumentu. Moje aplikace je Full-Bridge DC / DC měnič: Vin = 30V, Vout = 0 - 60V, Pout = 800W, a fs = 200 kHz. (Poznámka: reakce mého čidla nemusí být tak rychle) Digikey má LEM LV 20P na [url = http://search.digikey.com/scripts/DkSearch/dksus.dll?Detail&name=398-1020-ND ] [color = blue] 36,6 dolarů [/color] [/url], ale toto se zdá způsob, jak nákladné pro tuto aplikaci. Ví někdo o levnější komponenty, která bude pracovat pro tuto aplikaci? Myslel jsem o použití hala-efekt proudový snímač s vysokou odolností, a to jak souběžně s mým výstupem. Problém se zdá být zjištění, IC, která bude měřit proud v mA a je izolován. Jakékoli návrhy by ocenili.

naleznete suitablity všech lineárních opto izolátor, pokud můžete hledat jedno. srizbf 8thmay2010

LEM napětí měniče jsou v podstatě stejnou technikou jako jejich aktuální převodníky: uzavřená smyčka (zušlechtěné) Hallovy sondy. Na rozdíl od těchto zařízení, které jsou oblíbené pro průmyslové a trakční aplikace, tam jsou různé metody pro izolaci analogových signálů, se značně liší a rychlost accuray specifikace. Pro mírné požadavky na přesnost, mohou být lineární optočleny možnost, viz např. list a pokyny pro Vishay IL300. Izolované ADC s digitálním spojkou přes izolační bariéry jsou často nahrazovat analogové izolaci v dnešní disky automatizace, a návrhy na přeměnu energie.

LEM napětí měniče jsou v podstatě stejnou technikou jako jejich aktuální převodníky: uzavřená smyčka (zušlechtěné) Hallovy sondy. Na rozdíl od těchto zařízení, které jsou oblíbené pro průmyslové a trakční aplikace, tam jsou různé metody pro izolaci analogových signálů, se značně liší a rychlost accuray specifikace. Pro mírné požadavky na přesnost, mohou být lineární optočleny možnost, viz např. list a pokyny pro Vishay IL300. Izolované ADC s digitálním spojkou přes izolační bariéry jsou často nahrazovat analogové izolaci v dnešní disky automatizace, a návrhy na přeměnu energie.
Jak porovnat Hallovy sondy k používání smysl rezistorů podle vašeho názoru? Díky.

Snažil jsem se lineární optočleny a nikdy jsem nedostal dobrou linearitu z nich. Nicméně, pokud používáte linearizačního zpětnou vazbu na izolované straně pak mohou být velmi lineární (ale to vyžaduje izolovaný napájecí zdroj pro provoz operačního zesilovače na výstupní straně). Je velmi časté, aby stačí použít jednoduchý rozdíl zesilovač s nízkým ziskem, a velmi vysoký vstupní odpor (jako 1Mohm je typický). Pokud použijete přesné součásti tolerance, pak je to velmi přesné a v podstatě izolované (i když to má konečný rozsah společného režimu, který lze nastavit podle potřeby). A velmi levné.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back