Potřebujete pomoci ~! základních elektrických obvodů.

P

paraon00

Guest
Studuji tak jednoduché CC a RC obvody. Čísla připojen níže, jsem spočítal napětí některé uzly, kdy je ideální zapnutém při t = 0. Počáteční stav je uveden níže. t0, je spínač uzavřen a V1 = V2 = 2.25V od poplatku conservasion zákonem. Je to správné? Za druhé, je stejný počáteční stav věnovat následujícím obrázku. t0, je uzavřen spínač. Jak mohu vyřešit V3, V4? Zákon zachování náboje může být aplikován na tu zase? Prosím, pomozte mi. Děkuju.

Byli jste moudré předpokládat konstantní nabíjení než zachování energie pro první případ. Je to často diskutované jako druh paradoxon, ale ve skutečnosti nějakou energii ztratí, zářením, odporové ztráty nebo co si přejete. Druhý případ je jednodušší, příčinou nabíjení a zákona o zachování energie samozřejmě mají stejný výsledek.

Děkuji vám! MKO. Je překvapivé, se mi, že druhý případ se stejným výsledkem, jako první se! Myslel jsem, že V3 a V4 jsou i po t = 0, protože přechodové charakteristiky udělat nějaké starosti ztráty R1 a C4. [Quote = MKO] Ty byly rozumné předpokládat konstantní nabíjení než zachování energie pro první případ. Je to často diskutované jako druh paradoxon, ale ve skutečnosti nějakou energii ztratí, zářením, odporové ztráty nebo co si přejete. Druhý případ je jednodušší, příčinou nabíjení a zákona o zachování energie samozřejmě mít stejný výsledek. [/Quote]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back