Potřebujete se dostat Napájení +5 V jednoduchých v autě

Z

Zedman

Guest
Ahoj, chtěl bych postavit zdroje pro mé MP3 přehrávače k použití v autě. Chtěl bych se dostat 5V z 14,4, a odstranit zapalování hluku. To má zajistit asi 2 A max., řídit projekt a notebooku HDD. Je možné postavit, že se nedostanou horký, pokud není používán, myslím zdroj zapnut bez "spotřebitel", na to? (Například 7805 se velmi zahřívá a zároveň odvádí rozdíl mezi 14V a 5V), nejsem velmi dobře obeznámeni s PSU, díky, Zed

Díky hoši, ale můj hráč je samostatný MP3 přehrávač, takže potřebuji jen +5 V na 14,4 V a snižování hluku v některých jednoduchá konstrukce jako u LM2576 a podobně. někdo prosím pomoci? Díky Zed

pro MP3 přehrávač asi 1 AMP je enought.so pomocí jednoduchého 8005 s velkým chladičem: D

: Wink: Tady je určena pro okruh stáhnout PDF soubor a hezký den. : Wink:

Jak se o jednoduchou LM7805 s slušný chladič Chce to jen několik diskrétních součástek a velmi jednoduchý a účinný také.

Udělal jsem to s LM2576-5.0, je to v pohodě to on / off PIN, a potřebuje jen malé chladiče, nabízí až 5 zesilovače, a potřebuje pouze 5 vnějších částí. Postavil jsem se a opravdu to jen se zahřívá s 2x2 cm heasink. To je to, co potřebuji! :) Zed

Ano, obvod může být vytvořena pomocí LM2576 odstoupit regulátor. Prosím, vzít v úvahu body ladem. 1: Lineární = velmi nízká hlučnost a zvlnění, ale menší účinnost. 2: spínací regulátor = vysoká účinnost, ale s vysokou hlučností a zvlnění. Je na uživateli, aby určit jeho výběrem v závislosti na aplikaci a na audio obvody čistě lineární design bude dávat lepší výkon. : Wink:

rauol, teď jste mě smutné ... proto, že funguje dobře s PC je 12V, ale já jsem se to vyzkoušet v autě ještě ... Zed

Zed se omlouvám, jestli můj příspěvek z vás smutný. ale různé hardwares jsou určeny pro různé platformy. Například výrobky určené pro použití s PC mají lepší vlastnosti poruch atd. jako u malých přenosných zařízení Myslím si, že je napájen baterií, která nemá prakticky žádný hluk na to. Proto jsem se doporučuje lineární regulátor. Jako pravidlo výrobků vždy spustit z lineární powersupplies, ale stejně nemůže být zaručena pomocí spínacích regulátorů, pokud si to vyzkoušet v aplikaci. : (

Velmi jednoduchý obvod. Stačí koupit jeden 2N 3055. 5.6v 1W zenerovy a jeden odpor 1k 0,5 watů. Připojte + do kolektoru, z kolektoru k základně připojit 1k odpor, pak připojte Zenerova dioda (ZD) od základny k zemi. Zkontrolujte polaritu ZD z libovolného textu knihy. Vezměte výstup z vysílače. U dostane zhruba 4.95V. Myslím, že je SIM [plest okruh možná s velkým proudem 5A v případě potřeby. MP

A co zapalování hluk? bych měl použít nějaký oddělovač transformator? nebo hluk reduktory kondenzátor? Zed

u bude potřebovat cívky a kondenzátoru ke snížení hluku zapalování. Mnoho zařízení car audio HV této cívky postavené v jejich napájecí kabel. MP

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back