Potřebujete vestavěných systémů pro stroje času a docházky

S

SISWANTO

Guest
Vážení, chci postavit "stroj času a docházky", a v současné době jsem stále pletou se rozhodnout, který mikrokontroléru / mikroprocesor k použití. Potřebuji vaši sugestion, který mikrokontrolér nejlepší pro tuto aplikaci. Můj "stroj času a docházky" bude mít specifikace pod 1. Použití implementovaného serveru WWW, TCP / IP 2. RS232 Port 3. RS485 Port 4. MMC kartu, pro sběr dat 5. Prst skeneru pro identifikaci a ověřování, prosím, pomoz mi, aby se rozhodnutí. MCS51 série, MSP430, králík-mikroprocesor, ARM7, ARM9 nebo co? Děkuji moc Siswanto

Dobrý den Siswanto, možná byste se měli podívat na nabídku SparkFun je. Mají širokou škálu prken od OLIMEX, sportovní mnoho různých procesorů ARM. Tento odkaz se otevře na stránku LPC, ale oni mají dobré MSP desky taky. http://www.sparkfun.com/commerce/categories.php?cPath=2_25 Některé desky splňují téměř všechny své specifikace a ceny, a podpora jsou docela dobré. Líbí se mi váš projekt, tak aby nás všechny informoval o tom, jak to bude, ok? S pozdravem, Robert

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back