Ahoj všichni, chci navrhnout mix použít dvě diody, takže jsem se švindlovat prsten hybire mixer, ale mám nějaký problém při navrhování ji. 1.První, jak mohu rozhodnout, šířka kruhu a poloměru. 2. Jaké jsou funkce dvou sektorových
Dobrý den Orkfire, Celková délka prstence je třeba 1,5 * lambda. Hlavní myšlenkou je poskytnout LO fázový rozdíl 180 stupňů mezi diodami. Pokud se předpokládá, Z0 = 50 Ohm, předpokládat, že prsten stopy impedance musí být 50 * sqrt (2) = 70,5 Ohm. Sektor je radiální stub (základní prvek v mikrovlnné techniky pro AC blokování). Podívejte se na Maas Štěpána "Mikrovlnná míchačky" kniha, byl stručný popis hybridních kroužku mixer.
Včera jsem použil ADS, aby emuloval it.i použít 2,5 GHz 14dBm jako LO vstup a 2,4 GHz RF 0dBm jako input.and pak vyjde 4.9GHz-10dBm a nechtěné 4.7GHz, 4.8GHz, lze 5.0GHz.I divu, že se odstraněny. Díky
Některé z falešného více než 30 dB nižší než od chtěl, takže není velký problém, ale nemůžete použít filtry k jejich odstranění, protože jsou příliš blízko od chtěl. Pokuste se optimalizovat LO a RF úrovni, aby se minimalizovalo tyto falešné, které jsou skutečně IM produkty. Také se snaží dát LPF následuje několik dB útlumový je v přístavu LO, které mají být jisti, že to je bez vyšších harmonických.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.