Potřebuji pomoc na topení okruhu pomocí Op-Amp komparátor obvodu

S

scream_er

Guest
Ahoj kluci, já potřebuju pomoct na malém projektu, dělám pro zábavu. Mám oteplování popruh, který jsem si vzal od Mothercare láhev teplejší. Je třeba 2A na 12V na teplo. Já jsem za použití srovnávací obvod s termistorem NTC zjistit teplotu popruhu a porovnat napětí při této teplotě se s referenčním napětí. Pak srovnávací obvod má relé, které jde zapnutí a vypnutí v závislosti na teplotě teplejší popruhu. Srovnávací obvod potřebuje 12V, ale kolem 30mA, takže jak mohu integrovat i popruh a obvod s relé. Jeho pořádku, pokud řešení problému potřebuje dva zdroje energie. Může někdo mě ve směru.

To, co potřebujete, je nazýván spoušť Schmitt. Je to easilly postaven z jedné operační zesilovač. Stačí se rozhodnout, horní a dolní meze napětí.

Ahoj: o takové jednoduché věci jako láhev teplejší bych neztrácel čas a peníze do designu tak složité obvody. Zkuste jednu z následujících akcí: '1. Tam jsou káva-šálek ohřívačů k dispozici na trhu, běhají ~ 10W, 110 VAC, a káva je udržována na ~ 60 deg.C. 2. Pokud odeberete bimetalový termostat z vyřazených železa, může to být upravena tak, aby teploty 40 až 120 deg.C, kontakt je hodnocen až 110 VAC a ~ 1 kW, takže můžete použít topného odporu a veškeré napětí od 3 VDC na 11V AC. 3. Někteří prodejci nabízejí PTC zařízení, solid-state teplota-citlivé odpory. můžete vybrat jeden s vhodnou teplotu a do série s ohřívačem odpor 12 až 24 VDC okruh, to bude fungovat celá léta. Žádné kontakty, proud se zastaví na prahu teplotě a začne níže. [COLOR = "Silver"] [SIZE = 1 ]---------- Odeslat zní v 22:58 -------- - Předchozí příspěvek byl v 22:57] ----------[/SIZE] [/ COLOR Za bod dva výše, by měla rozsah napětí číst 3VDC na 110V AC.

Tepla šíření zpoždění (v časové oblasti), funguje jako takový kovář spouštěcí obvod (při teplotě domény). Tepelnou kapacitu materiálech je modelován jako reaktivní složka kumulativní. Jen jednoduchý komparátor je dostatek plnit to, co potřebujete. + + +

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back