Potřebuji pomoc při navrhování nabíječka baterií (SMPS)

T

Tahmid

Guest
Zdravím všechny, potřebuji pomoc při navrhování nabíječka baterií (SMPS), která se bude účtovat 100Ah 12V baterii asi 3 až 4 hodiny. Vstup: 160VAC - 240VAC Frekvence: 50 Hz Baterie: olověné 12V, 100Ah doba nabíjení: 3 až 4 hodiny jsem přemýšlel o použití pulsní nabíjecí metody. Ale já potřebuji pomoc při navrhování tohoto. Díky.

pulsní nabíjení? Slyšel jsem o pulsující sulfátového Pb baterie kyseliny, aby se pokusila přivést zpět k životu. -Jinak. Omlouváme se, ale rychleji se dobíjení, efektivnější. Nejrychlejší Věřím, že byste měli jít, je čtvrtina C nebo 25 Amper ve vašem případě ......... tak, že bude trvat asi 4 hodiny. desetina C je fajn pro efektivitu. Pokud nabíjíte příliš rychle, budete vyhodit do povětří. Myslím, že UC3909 je dobré pro vás ... ti.com 4 fáze nabíjení. ale budete muset přidat inteligenci (UC), pokud chcete zjistit sulfátového (poškozené nebo staré) Baterie

Dobrý den, děkujeme za váš návrh. Žádám Idea / návrh ohledně rychlé pulzní nabíjení s PIC. Jakákoli pomoc v této souvislosti ocení. Díky.

vážně, není tam žádná taková věc jako impuls pro nabíjení baterie nornmal ... To je jen, když je baterie sulfátového

Vynecháme-li termín puls chariging , si žádá jednoduchou konstantní proud / konstantní napětí nabíjení, jak je dosaženo v normálním provozu v autě. Ty možná nebude účtovat konečné 5 nebo 10% kapacity, ale jinak to může fungovat docela dobře. Stačí 30 nebo 40 proudu a napětí řízený SMPS.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back