Potřebuji pomoc při Projektování DC / AC inveter okruh

E

eng.mserry

Guest
Já jsem se provádí schématu na obrázku .... Dostal jsem se vytvořit obdélníkový s frekvencí 60 Hz a 40 kHz pulzy s frekvencí (na červenou čáru v obvodu). Problém se mnou je IR2110 IC jsem se snažil mnohokrát najít problém je ... a vidět všechny témata, která souvisí s jeho problém a já nemůžu vyřešit můj problém ... Je to nejhorší IC jsem kdy použil: "(PLZ HEP mě nahradit IR s jiným ... Ic nebo jakékoliv řešení pro můj okruh ... na jeho dokončení PS | LT brány IC ovladač není k dispozici pro mě.. ---------------------------------------- další questin plz .... chci vím Hlavním úkolem pin5 na IR2110 je uvedeno v okruhu -------------------------------------- --- plz pomozte mi: ':)'. (FUCK IR

IR2110 je nejjednodušší ic se používá pro H-bridge uspořádání, je pin 5 připojen na místo, kde zdrojem velmi strany a odliv nízké připojil, že výstup, bez připojení zaváděcí kondenzátor není nabitý, tak vysoko strana nebude fungovat.

Pokud váš PWM je příliš pomalá - zaváděcí zařízení nebude fungovat, protože poplatek bude krvácet pryč na bootstrap čepice, a to i v případě, že IxR pokles dna FET je příliš vysoká, že nebude dost voltů na zaváděcí čepice pro IC vysoké strany, aby spolupracovaly - hodně lidí přehlíží to. Také Vcc by měla být 12-16V S pozdravem, Orson Kč.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back